Hová menjünk Horvátországban, hogy ne csalódjunk a tengerben?
Ne képzelj el szép homokos beacheket, sziklafalakkal körbezárt buja trópusi zöld "smaragdszigeteket" és akkor rendben lesz minden. Ha sziklás, köves tengerfeneket akarsz, esetleg épített beton strandot (part) akkor máris nyerő pozícióban vagy, ilyeneket szinte bárhol találhatsz.
Homokos strand néhány helyen van csak, közöttük találsz fizetőset is, ha ilyet akarsz, és szerencsés vagy, lehet lesz a közeletekben is egy-egy.
"de a legtöbb szerintem nem a valóságot tükrözi."
Hanem???
Én 1 hete jöttem haza Crikvenicáról.Évek óta ide(Selce,N.Vinodolski) járunk,és még soha nem csalódtam.Nagyon szép a hely,kedvesek,vendégszeretőek a helyiek.Az árak megdrágultak-az utóbbi években-dehát a turizmusból élnek.Ettől függetlenül szerintem a horvát tengerparttal nem nagyon tudsz mellé lőni.Augusztusban megyünk újra,akkor Dél-Dalmáciát,Makarska riviérát szándékozunk feltérképezni.
Sok sikert,jó nyaralást!
Köszönöm szépen a válaszokat :)
Végül Zadarra esett a választásunk, 2 hét múlva megyünk,reméljük minden jó lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!