Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hová menjünk Horvátországban,...

Hová menjünk Horvátországban, hogy ne csalódjunk a tengerben?

Figyelt kérdés
Először mennénk tengerpartra és félünk, hogy nem olyan lenne, amilyennek elképzeltük.
2016. jún. 24. 09:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
92%

Ne képzelj el szép homokos beacheket, sziklafalakkal körbezárt buja trópusi zöld "smaragdszigeteket" és akkor rendben lesz minden. Ha sziklás, köves tengerfeneket akarsz, esetleg épített beton strandot (part) akkor máris nyerő pozícióban vagy, ilyeneket szinte bárhol találhatsz.

Homokos strand néhány helyen van csak, közöttük találsz fizetőset is, ha ilyet akarsz, és szerencsés vagy, lehet lesz a közeletekben is egy-egy.

2016. jún. 24. 11:14
 2/13 anonim ***** válasza:
54%
...és mi akadályoz meg benneteket, hogy a guglin kinézzétek a több millió fotó alapján, hogy melyik tetszene??
2016. jún. 24. 12:07
 3/13 A kérdező kommentje:
Folyamatosan nézzük a képeket, de a legtöbb szerintem nem a valóságot tükrözi. Személyes véleményekre voltam kíváncsi, hogy akik voltak már egy-egy részén, azoknak mi a véleményük.
2016. jún. 24. 14:00
 4/13 anonim ***** válasza:

"de a legtöbb szerintem nem a valóságot tükrözi."

Hanem???

2016. jún. 24. 21:21
 5/13 anonim válasza:
Krk szigeteken voltam tavaly és olyan szép mint képeken. Baskán voltunk de 2 hét alatt körülnéztünk a szigeten. Straga Baska volt a legszebb. :)
2016. jún. 25. 03:07
 6/13 anonim ***** válasza:
Utolsó, az inkább Stara Baska lehetett, mint régi (ó) :D
2016. jún. 25. 18:29
 7/13 anonim válasza:
Igen bocsi ,csúnyán elírtam. :)
2016. jún. 25. 20:22
 8/13 anonim ***** válasza:
Baskán mi is jártunk, tetszett. Medulin is. Opatija is jó. Ha homokos tengerpartra vágysz, akkor Omis - én ezt ismerem, nekünk tetszett. Split környéke is nagyon szép... szerintem ha nézegetitek a képeket, akkor azért nagyjából képbe kerültök, hogy mi vár benneteket Horvátországban. A legtöbb part kavicsos, sziklás, de annak is megvannak a szépségei, nem is kevés :) Jó nyaralást kívánok!
2016. jún. 25. 23:13
 9/13 anonim ***** válasza:
90%

Én 1 hete jöttem haza Crikvenicáról.Évek óta ide(Selce,N.Vinodolski) járunk,és még soha nem csalódtam.Nagyon szép a hely,kedvesek,vendégszeretőek a helyiek.Az árak megdrágultak-az utóbbi években-dehát a turizmusból élnek.Ettől függetlenül szerintem a horvát tengerparttal nem nagyon tudsz mellé lőni.Augusztusban megyünk újra,akkor Dél-Dalmáciát,Makarska riviérát szándékozunk feltérképezni.

Sok sikert,jó nyaralást!

2016. jún. 26. 11:13
 10/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat :)

Végül Zadarra esett a választásunk, 2 hét múlva megyünk,reméljük minden jó lesz :)

2016. júl. 2. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!