Olaszország vadkemping?
Olaszországban mennyire ellenőrzött a vadkempingezés? 1 éjszakára kellene csak és este érkeznénk reggel indulnánk.
Tudom, hogy nem legális, de mégis mekkora az esélye a lebukásnak? Észak olaszországról lenne szó és valami erdősebb területben gondolkodunk.
50-50
Mert vagy lebuksz vagy nem!Nyilvan ha talalsz valami eldugottabb helyet annal kisebb az esély!Viszont az északi részen,ha az már a hegyeket jelenti nem árt vigyázni a táborhely kivalasztasanal tekintve hogy éjszaka elég komoly vad mozgás van éjszaka
Azért ne zárjuk ki az olasz bűnözést sem.
Nehogy kiszúrjanak egy magányosan álló külföldi rendszámú autót...
Én sokat aludtam kocsiban is és vadkempingeztem is.
Az olasz rendőrök a legkorrektebbek európában, a hollandok a leggyökerebbek.
Egyszer bekopogott éjszaka egy olasz rendőr a kisbuszba ahol aludtunk pár napja.
Megkérdezte hogy magyarok vagyunk-e, és hogy itt alszunk.
Mondtuk hogy igen, erre jó éjszakát kívánt és elköszönt.
Pl. Jesoloban sok sátrat láttam a kocsi mellé felverve, senkit nem zavart.
Sőt Bibionéban egy csapat sátorozott a parton egy kietlenebb részen.
Kérdező!
Attól, hogy felpontozod a neked tetsző választ, még egyáltalán nem biztos, hogy úgy is van!!
Elárulom, hogy még lakókocsival sem parkolhatsz ott ahol akarsz az olasz nyaralóhelyeken, nem, hogy szabadon sátrat verhetsz a híres nyaralóhelyek tengerpartjain!!
3-as vagyok.
Mi okom lenne hazudni?
3 hónapig éltem kisbuszban, körbejártuk európát.
Ezen kívül minden nyáron pár hetet olasz-szlovén-horvátországban töltök.
Azért mert te egy paragép vagy és mindentől félsz, még nem kell másokat is paráztatni.
Én a feka migránsoktól jobban paráznék, akik elérasztották olaszországot, mint a rendőröktöl. Velük nagyobb gondjuk van mint egy vadkempingessel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!