Melyik görög szigeten jártál már?
Z A K Y N T H O S *
K E F A L Ó N I A *
L E F K A D A *
K O R F U *
K R É T A *
Sarti, Santorini szóval azok a városok amelyek nem szigeten vannak kevésbé szebbek mint amelyek szigeteken találhatóak? Te melyik szigetet tartod a legszebbnek Görögországban?
Eddig még "csak" Korfun jártam. Gyönyörű szép!
Ezen kívül voltam Paralián és Sartin. Ezek ugye nem szigeten vannak. Itt gyakorlatilag semmit nem tudsz csinálni a napozáson, fürdésen kívül, mert ezek a helyek csak apartmanokkal meg szállódákkal vannak tele. Nincs semmi történelmi látványosság vagy múzeum.
én elég sok helyen jártam már
Korfu: nagyon szép, zöld, változatos: honokos strandtól a sziklákig...
Santorini: tipikus görög sziget, kék-fehér házak, gyönyörű kilátás a sziget belső (régi vulkán kráter) felé, de strandolás szempontjából nem a legjobb, mert mindehol kavicsos a strand.
Rodosz: homokos strandok, a kolosszus gyönyörű, hangulatos, lindoszi várba is érdemes elmenni, de nem olyan zöld, mint Korfu.
Zakynthos: én Laganasban voltam, ott nem volt szép a strand, de Argassiban gyönyörű. érdemes elmenni ahhoz a partra sodródott hajóhoz, amivel "reklámozzák" a szigetet.
Kréta: az északi parton voltam csak, ott elég nagyon a hullámok, a part homokos. Érdemes elmenni az ásatásokra, megnézni a minoszi kultúra "maradványait".
A szárazföldön csak Parálián voltam, az annyira nem volt szép, egy szigetnek megvan a saját hangulata, ott ezt nem érzetem, és a víz tele volt medúzával:S de ha a szárazföldön azon a részen nyaralsz, akkor érdemes elmenni a Meteórákhoz!
első vagyok
Nem arról volt szó, hogy mennyi szórakozási lehetőség van, hanem hogy milyen szépek a helyek.
Ha neked Sarti szép volt, akkor még nem voltál szép helyen életedben :-)
Nagyon klassz hely Sarti, nagyon jó a strandja, de ennyi, kifújt...
Ja, megnézheted az Indiánt a bazárban, aki az ujjával fest :-)))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!