Kezdőoldal » Utazás » Európa » Melyik görög szigeten jártál már?

Melyik görög szigeten jártál már?

Figyelt kérdés

Z A K Y N T H O S *

K E F A L Ó N I A *

L E F K A D A *

K O R F U *

K R É T A *

Sarti, Santorini szóval azok a városok amelyek nem szigeten vannak kevésbé szebbek mint amelyek szigeteken találhatóak? Te melyik szigetet tartod a legszebbnek Görögországban?

2010. jún. 17. 12:59
 1/10 anonim ***** válasza:

Eddig még "csak" Korfun jártam. Gyönyörű szép!

Ezen kívül voltam Paralián és Sartin. Ezek ugye nem szigeten vannak. Itt gyakorlatilag semmit nem tudsz csinálni a napozáson, fürdésen kívül, mert ezek a helyek csak apartmanokkal meg szállódákkal vannak tele. Nincs semmi történelmi látványosság vagy múzeum.

2010. jún. 17. 13:54
 2/10 anonim válasza:
100%
Korfun jártam. Csodaszép sziget, főleg a Sissy-kastély fogott meg. Sok ortodox templomot is láttam, azok is nagy hatással voltak rám. Talán csak a tengerpartja nem tetszet, elég hínáros volt a tengerfenék, és durva volt a homok, de ettől függetlenül még ahhoz is kellemes emlékek fűznek. Bátran ajánlom :)
2010. jún. 17. 14:10
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

én elég sok helyen jártam már

Korfu: nagyon szép, zöld, változatos: honokos strandtól a sziklákig...

Santorini: tipikus görög sziget, kék-fehér házak, gyönyörű kilátás a sziget belső (régi vulkán kráter) felé, de strandolás szempontjából nem a legjobb, mert mindehol kavicsos a strand.

Rodosz: homokos strandok, a kolosszus gyönyörű, hangulatos, lindoszi várba is érdemes elmenni, de nem olyan zöld, mint Korfu.

Zakynthos: én Laganasban voltam, ott nem volt szép a strand, de Argassiban gyönyörű. érdemes elmenni ahhoz a partra sodródott hajóhoz, amivel "reklámozzák" a szigetet.

Kréta: az északi parton voltam csak, ott elég nagyon a hullámok, a part homokos. Érdemes elmenni az ásatásokra, megnézni a minoszi kultúra "maradványait".

A szárazföldön csak Parálián voltam, az annyira nem volt szép, egy szigetnek megvan a saját hangulata, ott ezt nem érzetem, és a víz tele volt medúzával:S de ha a szárazföldön azon a részen nyaralsz, akkor érdemes elmenni a Meteórákhoz!

2010. jún. 17. 15:32
 4/10 anonim ***** válasza:
41%
Nem értek egyet az elsővel. Sartin nem csak napozni lehet. Ott is van elég szórakozási lehetőség. A sziget sem lehet különb, esetleg annyival hogy körbeveszi a víz.
2010. jún. 17. 16:01
 5/10 anonim ***** válasza:
Zakinthos, Korfu, Kréta, ezek közül Zakinthos volt a legszebb
2010. jún. 17. 17:00
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
utolsó előttinek, ha még nem jártál szigeten, nem tudhatod, hogy milyen.
2010. jún. 17. 17:50
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

első vagyok

Nem arról volt szó, hogy mennyi szórakozási lehetőség van, hanem hogy milyen szépek a helyek.

Ha neked Sarti szép volt, akkor még nem voltál szép helyen életedben :-)

Nagyon klassz hely Sarti, nagyon jó a strandja, de ennyi, kifújt...

Ja, megnézheted az Indiánt a bazárban, aki az ujjával fest :-)))))))

2010. jún. 17. 19:10
 8/10 anonim ***** válasza:
31%
Voltam egy-két helyen Görögországban de több pénzt nem fogok kifizetni mert egy komp átvisz a tengeren és ugyanazt látnám a szigeten mint máshol.
2010. jún. 17. 22:04
 9/10 anonim ***** válasza:
Korfun Zakynthoson és Paráliában voltam eddig. Paralia közelében is sok kirándulási lehetőség van: mi a Meteoráknál és az Olymposnál jártunk hát valami gyönyörű:) Zakynthoson pedig az fogott meg hogy az óriásteknősök ott úszkálnak a fürdőzők mellett. Korfun a Sissy kastély volt a legszebb
2010. nov. 7. 20:29
 10/10 anonim válasza:
Én jártam már Korfun, Krétán, Mykonoson, de a legjobb Szantorini volt! Gyönyörű zöld tájak, gyönyörű öböl, szamárszurdok, hegyekre épült városok, és idilli nyugalom:)
2011. szept. 27. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!