Melyik Görög szigeten nyaraltál nagyonjót?
Korfun!
Szombatonként volt "tóga-parti".
(Az áttetsző tóga alatt, meg mindenki nudi...)
zakynthos-on :)
de idén megyek korfura , remélem az is legalább ennyire jó lesz :)
Kréta is nagyon szép!
Persze aki a Gagyi-Toursal utazik, az ne csodálkozzon, ha Las-Nyomorosz lesz a szállás, valami csóróknak fenntartott putriban
Én végig jártam a nagyobb Görög szigeteket-Korfu,Thassos,Rodos,Kréta,Zhakintos stb.....
Nekem legjobban Kréta tetszett.Rengeteg a látnivaló,de elég nagy távolságra vannak egymástól.Így aki nem bérel autót és csak az apartman környékén néz szét annak nem nagyon fog tetszeni.2 nap alatt csak a sziget felét tudtuk bejárni kocsival,így még egyszer szeretnék majd visszamenni.Itt található Minos király palotája,Vai strand ahol a Bounty csoki reklámot forgatták,középkori és ókori látnivalók,barlang lakások,édesvizi tó ami a tengerbe ömlik egy csatornán keresztül,sekély vizű kristály tiszta homokos strand aminek olyan nagy a só tartalma,hogy lebeksz a víz tetején,Hatalmas hegyek szurdokok....és ez még csak a sziget fele.....
Rodoszon, ott volt alsn 3 éve a nászutunk:).
Igaz görög szigeten csak ott voltam, de idén is megyünk vmelyikre, csak még nem tudjuk mit kapunk. (IBUSZ mediterrán tombola)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!