Ideiglenes személyivel utazni kanári szigetekre?
Figyelt kérdés
Sziasztok utazás előtt 1 héttel elvesztettem minden okmányomat. A kerdésem az lenne hogy ideiglenes személyivel fel engednek-e a repülőre. Ismerősök azt mondták nem. Okmány irodába azt mondták: "törvényesen igen (honlapon megnéztem) de 80% esépy hogy nem engednek fel a repülőre... mert szigetcsoport (wtf?!) Repülőtér információ pultot kérdezve azt mondták hogy a papír alapúakkal keverik az ideiglenes szót, a mai plasztik kártyát ami fényképes, 30 napig oda megyek ahova akarok európán belül. HA MINDEN KÖTÉL SZAKAD sos megoldás van! Gyorsított útlevél, pest + 30.000 ft.(de ezt nem szívesen fizetném ki)2018. jún. 24. 13:15
11/14 anonim válasza:
Bocs, de te vagy a tudatlan. Meg a hivatalos tajekoztatoban is kiemelik, hogy igenis, lehetnek gondjaid, te viszont eroskodsz, hogy minden tovabbi nelkul. Ez kenyszermegoldaskent, amikor nincs mas lehetoseged, mukodhet, de eleve igy megindulni butasag.
12/14 anonim válasza:
Nem vehetsz repjegyet online, ez tök jó. Nem baj hogy nem is kér semmilyen úti okmányt a vásárlásnál.
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a cica harcot de nekem semmi okmányom nincs. A kutya se kéreezte hogy lejárttwl mehetek-e ennek ellenére csak erre válaszoltak. Tisztelet a kivételnek!
2018. jún. 24. 22:09
14/14 anonim válasza:
Én linkeltem a konzuli szolgálat oldalát. Ideiglenessel mehetsz nyugodtan. Ha csak turistáskodsz az EU-n belül a közeli jövőben, akkor felesleges útlevelet kiváltanod. A soron kívüli sem gyorsabb, mint az ideiglenes személyi.
Egy kérdés: Mennyi idő telt el az elvesztés óta, s mennyi van még az utazásig? Ha még nincs ideiglenes személyid, holnap intézd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!