Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mi jut eszedbe Olaszországról?

Mi jut eszedbe Olaszországról?

Figyelt kérdés
2010. jún. 16. 23:07
1 2
 11/20 anonim válasza:
54%
A hely ahova nem tudsz menni.
2010. jún. 17. 00:05
 12/20 anonim ***** válasza:
84%
A kiváló olasz pasik, gyönyörű tengerpart,bárok.stb.
2010. jún. 17. 09:42
 13/20 tade ***** válasza:
95%
Az olaszm ferjem, a csaladja, a munkam, az itteni baratok, minden emlek,elmeny, ami idekot. Imadok itt elni!
2010. jún. 17. 10:51
 14/20 anonim válasza:
56%
Az, hogy déltől négyig szieszta van, megáll az élet, bezár minden, még a rendőr is szolgálaton kívül helyezi magát..feltörték a kocsinkat..és három óra hosszát kellett várnunk mert azok a köcsögök sziesztáztak..ezen kívül piszkosul korruptok..ott egy magyarnak ha bajban van sosincs igaza...és megsúgom ,hogy utálják a magyarokat:))
2010. jún. 17. 10:54
 15/20 anonim válasza:
100%

Világ legszebb városai, ami eszembe jut róla!

Utolsóval nem értek egyet, mi pont azt tapasztaltuk, hogy marha kedvesek tudnak lenni. Pl anyám és a hoteltulajdonos nem értette meg egymást, ami a számla kézbevételekor derült ki. Anyám mondta, hogy ő ennek az árnak a felét értette, erre a pasi vigyorogva beleegyezett. Ugyanitt véletlenül fizetős napágyakat foglaltunk el, jön is a pénz/jegyszedő csávó, hogy miért vagyunk itt. Mondom sorry, nem tudtam hogy fizetős, ő meg mondja nem baj, maradjunk itt. Tehát nem szívbajosak. Volt egy harmadik eset, útbaigazítást kértük egy kocsiban ülő pártól, akik először csak magyaráztak, de látván, hogy nem értjük, mondták kövessük őket és elvezettek a célig, ami nem is volt közel...

2010. jún. 17. 11:44
 16/20 anonim válasza:
70%
Persze, hogy a turisztikai részen szeretik a magyarokat, hisz visszük a pénzt nekik..nem erről beszéltem..!
2010. jún. 17. 12:22
 17/20 anonim ***** válasza:
72%
Az hogy az Amerikai katonák Anzionál és Montecassinonál harcoltak!
2010. jún. 18. 09:07
 18/20 anonim ***** válasza:
59%
Pizza, tengerpart, Pisa [evvel szórakoztunk unokatesómmal xD, h röhögtünk :P]
2010. jún. 18. 10:50
 19/20 anonim válasza:
31%
Szőrös emberek...
2010. jún. 18. 23:12
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Nápolyban egy félreeső, turisták által nem sűrűn látogatott helyen totál elkeveredtünk a párommal és bár volt nálunk térkép nem igazodtunk ki rajta, hogy merre is induljunk a szállásunkhoz. A közelben idős 80-on túli férfiak csoportja, a legidősebb bácsika bottal a kezében ült egy padon a többiek körülötte. Gondoltam az sem érdekel ha kézzel lábbal, csak igazítsanak útba. Felbátorodva odamentem és megkérdeztem az utca nevét, mire mind a 8 bácsika elkezd hevesen gesztikulálni és kiabálni. Látták rajtam, hogy nem értem mit mutogatnak, mire a padon ülő bácsika felpattant a helyéről kikapta a gurulós bőröndöt a kezemből és a közeli felvonóhoz kísért minket! :) Imádnivalóak, segítenek ahol csak tudnak, még akkor is ha nem beszéled a nyelvüket, még akkor is ha nincs kedvük. Azt bírom igazán, hogy amikor rájönnek, hogy nem beszélsz olaszul, ők ugyan úgy olaszul folytatják, csak szinte már kiabálnak, hátha így megérted amit mondanak! :)

Bárcsak enyém lenne a 3 milliárd... :D Ki is költöznék azonnal!

2010. jún. 21. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!