Le van járva a személyim és az útlevelem is, holnap romániába kell utaznom, hogyan lehet ezt megoldani? Van kártyás jogosítványom
A jogosítványt nem fogják elfogadni,mert nem alkalmas határátlépésre.(olvass utána a neten)
de ettől függetlenül szerintem nem lesz gondod.
Igaz még Románián keresztül nem mentem,de Ausztriában például nincs útlevél vizsgálat.Egyszerűen át mentünk kocsival,még megállni sem kellett..Gondolom Romániában is hasonló a helyzet...Ha meg ne adj isten elkérik,akkor csodálkozzál,és akadj ki,hogy nem vetted észre,hogy lejártak az okmányaid...
Persze, mert Ausztria schengeni övezet.
Szerintem ez elég necces, lehet, hogy vissza fognak fordítani.
Ha nagyon muszáj utaznod én a követezőt tenném a helyedben! Fognám a kis irataimat, beülnék az autóba, és tennék egy próbát. Ha megjegyzi hogy lejárt a személyid, akkor ahogy előttem is mondták, úristenezz nagyokat, hogy a francba ezt nem hiszed el, észre sem vetted stb... Kérj elnézést, add át a jogosítványodat, és mond el hogy fontos dolgod van, legyen kedves átengedni! :) Nem hinném hogy probléma lenne, max ha valami nagyon morcos alakot fogsz ki!
Ebből sajnos az a tanulság, hogy legközelebb időben el kell menni újat csináltatni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!