Ha kimegyek Angliába élni egy pár évre, akkor elég, ha van jogosítványom és személyim?
A jogosítványom az újfajta kártya.
A lényeg, hogy ezek mellett kell-e útlevél vagy sem, hogy eltudjam intézni a dolgokat.
Elméletileg a személyivel is tudsz intézni mindent, de ezt, amikor ezt azt kérsz be kell küldened postán és jó pár hétig nem kapod vissza. Ha közben akarsz utazni vagy mást intézni, esetleg igazolni magad, akkor jobb, ha van egy útleveled is.
A jogosítványt személyazonosításra asszem csak akkor fogadják el, ha helyi, mert azon a címed is rajta van. A magyart simán belehet cserélni britre csak két fénykép kell hozzá, egy kitöltött form és kb 50 font.
Én amúgy azt mondanám, hogy nem szükséges az útlevél, de erősen javasolt. Azért mégis csak az a hivatalos utiokmány , amit a világon mindenhol felismernek és elfogadnak egyből.
ma 13:18
Akkor örülök neki,hogy te mindent eltudtál intézni a személyiddel...Én előrelátó vagyok így 4 évvel ezelőtt mi inkább Útlevéllel intéztünk mindent..Nekünk így könnyebb volt...de hát ki tudja...
Köszönöm a válaszokat!
Akkor megcsináltatom, végülis nem rossz, ha van!
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!