Róma vagy Velence jobb egy pár napos kiruccanásra?
Figyelt kérdés
Nem tudok választani, szerintetek melyik éri meg jobban?2018. jún. 4. 09:37
1/7 anonim válasza:
Róma, egyértelmű. Velence egy nap alatt megnézhető, túl sok minden nincs ott.
3/7 anonim válasza:
Nézz utána, idén milyen megszorításokat vezettek be Velencében a turistákkal szemben, aztán dönts magad!
.
Ha utcák helyett olasz csatornák érdekelnek, akkor Velence a nyerő, ha a régi korok fennmaradt emlékei és a Vatikán, akkor Róma.
4/7 D. Brasco válasza:
Ha több nap kell akkor róma egyertelműen!Velence 1 nap alatt letudható!
5/7 anonim válasza:
Sohasem értettem az ilyen kérdéseket.
Ha csak nem ez lesz életed legutolsó utazása, hogy választanod kell??!
Ráadásul, hogy "melyik éri meg jobban?"
A kettő nem összehasonlítható. Főleg nem anyagilag.
6/7 anonim válasza:
Én arra lennék kiváncsi, hogy milyen kritériumok alapján szűkült le a mezőny pont erre a két városra.
7/7 anonim válasza:
Nekem nem sikerült még sose Velencét egy nap alatt "letudni". Sőt, idén tervezünk újra egy 4 napos utat. Róma meg főleg nem pár nap, bár 4 nap alatt ott is a kötelező programok nagy részén át lehet futni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!