Kezdőoldal » Utazás » Európa » Szerintetek melyik országban...

Szerintetek melyik országban a legjobb az élet az alábbiak közül?

Figyelt kérdés

Franciaország, Hollandia vagy Oroszország?

Melyik a legszebb, legjobb megélgetés szempontjából? Melyik a legbiztonságosabb? És a nyelv is mennyire nehéz szerintetek? Melyiket ajánlanátok költözésre?

2018. máj. 6. 18:43
1 2
 11/13 Mustela Putorius válasza:

Amszterdam borzasztoan zsufolt... nem tudsz ket lepest megtenni anelkul higy ne kene masokat kikerulnod. A holland meg szerintem eleg konnyu ha konyitasz kicsit az angolhoz vagy a nemethez. Mindenfele tanulas nelkul mar meg-megertem amit egymashoz is beszélnek.

Legtobbszor logikus az angolbol kiindulva szamomra, viszont vannak nagyon bugyuta kifejezesek. Mint pl nem azt mondjak hogy ehes vagyok hanem hogy éhségem van konkretan :D

2018. máj. 7. 16:54
 12/13 anonim ***** válasza:

Pàrizs is iszonyatosan túlzsúfolt.

Persze, színes, meg minden, viszont eszméletlen nehéz albèrletet talàlni, az is horror àron van. (Tàrsbérlet a maximum, a 12-14 nm-es, wc nélküli, 6. Emeleti lift nélküli stúdiók kerülnek 650-700 euróba Pàrizs belvàrosàban. Mivel ha egyedül laknàl, a nettó béred a lakbér hàromszorosa kell legyen, így 2000 euro alatti nettó alatt nem nagyon àlmodhatsz sajàt albérletről. A minimàlbér jelenleg nettó 1100 euro, az àtlagbèr hivatalosan 1795 nettó).

Munka az akad, de jól kell tudni franciàul, meg nem àrt a francia diploma mellé.

2018. máj. 7. 21:31
 13/13 anonim ***** válasza:

Legbiztonságosabb Oroszország ha a közbiztonságra gondoltál.Politikailag nem biztos hogyigy van.Vitatható a gazdagsági kérdés holland vagy francia? 1-1 van pro és kontra is .inkább a holland.a franciákat megették már a volt gyarmatok:D

Franciaországban a legtöbb helyen franciául esetleg flamandul beszélnek.Hollandiában:holland,angol.

Oroszországban pedig értelemszerűen az ororsz.Ha MUSZÁJ lenne választanom én az Oroszt választanám.Már csak azért is mert ott nincs randalirozás a Nyugat-al ellentétben igaz Politikailag ajánlatos Oroszországban is kussolni pláne ha Putyinról van szó de ha alacsonyabb is az életszinvonal nyugodtabb az élet mint Nyugaton.

2018. máj. 22. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!