Ha Szlovákiáról Magyarországra szeretnék olcsón hívni akkor elég ha magyar telefonszámom van?
Én szlovákiai vagyok, viszont a munkám része (lesz) hogy Magyarországra kell hívogatnom, ami szlovák telefonszámmal túl drága, szóval az érdekelne, hogy hogyan oldhatnám ezt meg a lehető legolcsóbban.
Elég ha veszek MO-n egy szimkártyát?
Teljesen analfabéta vagyok ezzel kapcsolatban, szóval bármilyen tanácsot szívesen fogadok.
De lehet a VOIP-on keresztül rendes telefonszámra hívni?
Mivel hogy külömbüző cégeket kell majd telefonon keresztül felhívnom... Az hogy drága elvileg nem fog számítani, mivel azt majd átfizetik, viszont ha csak simán az itteni számról hívnám őket akkor az azért már egy kicsit túl drága lenne.
Ha jól értem, akkor az lenne a munkád, hogy a munkaadó céged nevében telefonálgatnál és a cégednek akarsz spórolni a telefon díján??
Csak nehogy az legyen, hogy csinálsz magadnak egy hatalmas számlát, amit majd nem fizetnek ki utólag valamilyen mesére hivatkozva.
Igazad van, itt is van ilyen csomag, úgy tűnik ez éri meg a legjobban.
Kösz a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!