Veszélyes ilyenkor Münchenbe menni a migránsok miatt?
Figyelt kérdés
Pontosan focimeccsre mennénk, és várost nézni.
2018. ápr. 15. 12:34
1/9 anonim válasza:
Dehogy veszélyes, nem kell mindent elhinni. Gyakorlatilag a főpályaudvar környékén lehet elvétve látni olyat, aki talán az, talán nem, de amúgy nem fogsz "migránsbandákkal" találkozni. Menj ki, és látni fogod... illetve nem fogsz látni semmit ebből a hisztiből ami itthon van.
2018. ápr. 15. 12:40
2/9 A kérdező kommentje:
Mindenki azzal ijesztgettet minket hogy esti sétánál majd ránk támadnak és kirabolnak, a meccsen esélyes hogy robbantanak stb.
2018. ápr. 15. 12:46
3/9 anonim válasza:
A fiam két eve ott él, és eddig egyszer sem történt semmiféle "támadás", söt a Münchenben élö szinesbörü emnerk többsége vagy egyetemista, vagy már évtizedek óta ott élö valaki.
Az ilyen hülye híreket nem szabad komolyan venni, ez csak arra jó, hogy ijesztgessék azokat, akik mindent elhisznek. (Emellett a magyar médiában lévö "hírek" jó része vagy sok éves, vagy egyszerüen csak kitalált dolog)
De ha focimecccsre mégy, ott esetleg az ellenséges "sportbarátok, szurkolók" lehetnek veszélyesek, pedig többségük "fehér ember"!
2018. ápr. 15. 13:27
4/9 anonim válasza:
Münchenben minden héten van több focimeccs, és eddig egyetlen egyszer sem robbantottak - legfeljebb a dühös szurkolók verték meg az ellenfél szurkolóit, a városnézésnél meg még nem hallottam egyetlen egy "migráns"támadásról sem - Budapest sokkal kevésbé biztonságos ilyen szempontból, ott több a rablás, vagy hasonló eset.
2018. ápr. 15. 13:29
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Megnyugodtam akkor
2018. ápr. 15. 13:47
6/9 anonim válasza:
Szomorú, hogy az idióta kormánypropaganda miatt az ország ilyen mélysötét párhuzamos univerzumban él. Természetesen menj nyugodtan, idióták vannak mindenhol bőrszíntől függetlenül. (Pár hete voltam ott, semmi gond nem volt.)
2018. ápr. 15. 15:08
7/9 anonim válasza:
Én azért nagyon remélem, hogy ez megint csak egy félresikerült trollkodási kísérlet volt.
2018. ápr. 15. 21:56
8/9 anonim válasza:
Te mégis NILYEN migránsokról beszélsz?
migrok NINCSENEK már.rég, csak a sok segghülye ember (téged is beleértve) mindent elhisz, igy lehet migráncsozni... akkor is a migro lesz a téma, mikor már meghalni sem lehet hová menni, olyan szr állapotba lesz az egészségügy,stb.
Ezért tart ott Mo, ahol. Sok ostoba félkegyelmű országa.
2018. ápr. 17. 06:53
9/9 felkelhetetle válasza:
Nem kell mindent elhinni az M1-nek vagyis inkább ne higgy el semmit sem. Vedd úgy hogy bármit állít a kormány média, annak az ellenkezője az igaz. Tehát ha azt állítsa hogy Münchenbe menni veszélyes akkor valójában nagyon biztosságos oda menni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!