A kamionos szakma ennyire veszélyes lett a migránsok miatt?
A nyugat-európai hatóságok valószínűleg túl elfogultak a migránsokkal.
Az ilyen esetek a legjobb érvek arra,hogyha már valamelyik országnak olyan elmebeteg a vezetése,hogy migránsokra befogadására gerjed,legalább zárt rendszerű táborba kerüljön ne császkálhasson szabadon, mert ennek ez az eredménye.
Mire alapozod azt, hogy eddig veszélytelen volt?
Nekem van kamionos ismerősöm és mesélt kemény dolgokat, amik 2010 előtt történtek.
Azt mért nem adják le amikor a romák 30 asával verik a magyarokat mert nem adott neki a nem dohányzó cigit?
ja ők szavazóképesek egy migráns meg nem ?
Igazad van az orbán rezsim 20000 szabadon mozgó migránst engedett be igaz jó kis zsebpénzért.
"Na, de Nyugat-Európában ilyenek azért nem voltak régebben."
Őszintén nem tudni, mert nem foglalkoznak vele, hiszen ez sem azért hír, mert magyar kamionossal történt, hanem migránsok tették.
Dehogynem voltak. Haverom még 2011 ben mesélt erről hogy ahányszor angliába vitte az útja annyiszor a rendőrök szedték ki a migrantokat a kamionja hátuljárol. A calaisi dzsungel pl már nagyon régóta ott volt
Ó hát dehogynem. Nyugat-Európában ma is divat, hogy valami altatógázt fújnak a fülkébe és amíg ki van ütve a sofőr addig kipakolják a fülkét és elvisznek mindent. Eddig is törtek fel pótkocsit és komplett rakományokat vittek el. Olyan is volt Spanyolországban, hogy a sofőr felébredt erre és simán lelőtték! Eddig is lopták a pótkereket, a gázolajat és ezek ma is megvannak olyan helyeken ahol egy qrva migráns sincs.
Furcsamód ezek miatt eddig senki nem sajnálta a kamionosokat, de most hogy már rá lehet fogni a migránsokra és lehozhatja a híradó... :D
A migránsok nem használnak altatógázt, azok elbújnak valahol a rakományban, a pótkocsi alján vagy ahol tud és megpróbálnak átszökni Angliába. Akik rá nyitották az ajtót és kézzel fenyegették azok nem migrik voltak, hanem kisiparos parkolói tolvajok.
Ilyeneket találsz az M3-ason a kerekharaszti pihenőben vagy az M0n a csepeli pihenőben is...
Én 16 éve vagyok a pályán. Ez már szinte mindennapos, csak nem mindig tudósít róla a média. Belgium, Franciaország, de a többi is, mindig veszélyes volt.
Az én kocsimról még 2002 - ben szedte le 8 migránst. Volt, hogy rám akarták törni az ajtót, de időben felébredtem, elfutottak. Nincs biztonság, és a legvadabb liberális se higgye, hogy ezeket joviális belgák, francia citoyen - nek követik el.
Ezek az elkövetők bizony migránsok, vagy többed generációs, nem integrálódott bevándorlók 99 % - ban.
Amikor az M3-on pár éve lebukott egy gázolajtolvaj banda, akik pár rendőrrel együtt dolgoztak, azok is migránsok voltak, igaz?
Vagy akik komplett rakományokat lopnak le a pótkocsiról? Esetleg akik levágják a tankpántot és viszik az egész tankot? :D
A csoportos ponyvafelvágások jelentős része ponyvaszervíz pár kilométeres körzetében történik,ez is véletlen..
Franciaországban lopják a xenonlámpát, akkufedelet azok is biztos migránsok. Amikor a románok lebuktak lopott Scania alkatrészekkel, oldalspoilerrel, lámpával stb ők is migránsok voltak.. :D
Akik az M3 bevezetőn a shell kúton feltörik a kocsikat azok is migránsok. Nyilván, mi mások lehetnének :D
9.
Igen, többségükben migránsok, vagy azok leszármazottai. Hazánkban meg tudod te is kik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!