Szlovéniában nyaralni?
Figyelt kérdés
Érdeklődnék arról,hogy volt e már valaki Szlovéniában nyaralni, természetesen a tengernél.Szállás,árak, kaja, éjszakai élet, személyes tapasztalatok, minden érdekel!Én Portorozsban gondolkodtam, de ha tudtok jobb helyet arra felé írjátok meg légyszives.2010. jún. 12. 10:53
2/4 anonim válasza:
Én Portorozst tartom nyaraláshoz legjobbnak, ez a legnyűzsgőbb. De kirándulásnak legszebb Piran, míg Izola egyszerűbb, de nagyon barátságos, fürödni is lehet mindenhol.
3/4 anonim válasza:
Koperről: nagy kikötő, ipari város, itt is vannak látnivalók. Rögtön az út mentén lehet fürödni. Kiránduló célpontok, Trieszt is egy ugrásra vannak.
4/4 anonim válasza:
Portoroz nagyon drága, inkább Izolát ajánlom vagy Kopert.
Mi 3 évvel ezelőtt voltunk Izolában, igaz ismerősön keresztül, tehát a szállásunk kedvezményesen volt 3 éjszaka/2 fő 100 euró.
Jobban jössz ki, ha apartmanba mégy és magad főzöl, Spar van, egész jó akciók vannak (Szlovéniában élek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!