Spanyolország vagy Svédország?
Turistakent tavasszal vagy osszel Spanyolorszag, telen vagy nyaron Svedorszag (erdekelne a teli eletuk)
Megelhetes szempontjabol mindenkeppen Svedorszag (mert Spanyolorszag kuszkodik a 16-17%-os, vagy helyenkent a meg magasabb munkanelkuliseggel)
Spanyolország. Egyszerűen minden vonz, ami spanyol. A nyelv, a kaja, az italok, a zene, a tenger, a városok, a hangulat... Minden.
Ezen kívül Svédországot is nagyon szépnek tartom, és megélhetés szempontjából mindenképpen jobb, de én oda max nyáron megyek várostnézni, kirándulni. Egyszerűen ki nem állhatom a hideget, Berlinben szó szerint sírtam, annyira fáztam. És az "csak" Németország...
A nyelv, kultúra, mediterrán hangulat, tengerpart miatt Spanyolország. De szívesen megnézném Svédországot is.
De csak turistaként. Nem vándorolok ki.
spanyol, :) iszonyat jófejek :) akárrhol voltunk külföldön, mindig a spanyolok voltak a legjobbak :én magyar vagyok itt születtem, de a férjem svéd, sok országban voltunk, végig jártuk európát, észak-afrika, közel-kelet stb
angollal és spanyollal mentünk a legtübbre, meg persze, mikor "csak" szővgelek az adott nyelven :D az a legjobb
se
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!