Auswitz igen vagy nem?
Figyelt kérdés
Lelkileg mennyire megterhelő?2018. márc. 26. 11:01
1/4 anonim válasza:
Nyilván nem egy Disneyland...
...viszont annyira tanulságos, hogy ha van valakinek lehetősége eljutni oda, akkor vétek kihagyni csak azért, mert lelkileg megterhelő.
2/4 anonim válasza:
Èn azt gondolom, hogy ilyen haláltáborok meglátogatása pont olyan mint a katasztrófa turizmus, vagy mint amikor emberek megállnak fotozkodni egy balesetnél...
Minél dramatikusabb annál több kép...
Elfelejteni nem szabad , és mindig észben kell tartani, hogy ilyen ne következhessen be soha többet.
3/4 anonim válasza:
Én voltam ilyen táborban, igaz nem Auschwitzban. Semmilyen hatást nem tett rá, nagyon ki volt ürítve.
4/4 anonim válasza:
Nem megterhelő.
Nekem izgalmas volt, mint valami időutazás abba a híres háborúba. Nézőpont (ēs származás) kérdése, ami azt illeti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!