Angliában lehet magyar bankkártyával fizetni? Ha igen, hol, mennyire széles körben?
"Csak mert a magyar kártyák sima felületűek"
Ez egyfelol nem igaz, masfelol mar ezer eve irrelevans, hogy dombornyomott-e.
1-es: köszi.
2-es: de igaz, a bankban mondták, és azt is, hogy valószínűleg, lehet, DE NEM biztos.
Ezért írtam ki a kérdést.
IQ harcos. Attól, hogy ott dolgozik, ő sem mindent tudó.
A pesti tesco-ban sem fogják tudni, hogy a pöttyös túrórudi mennyibe kerül a Nyíregyi tescoban.
A maestro elfogadóknál VALÓSZÍNŰLEG elfogadják, de mivel más a kártya típusa (sima és nem dombornyomott), így nem mert 100%-ra mondani.
Akkor válts ki egy dombornyomottat...
Normális bankban már csak az van..
6-os. Igen, van, csak már nincs idő arra. A jövőhéten utazok, a kiküldés meg minimum 1 hét.
7-es. A példa arra szolgált, hogy hiába "globalizálnak" meg "internacionálnak" szinte már mindent, akkor is vannak eltérések, és ezekkel a különbségekkel nem lehet mindenki tisztában.
8-as. Mint írtam, Maestro típusú a kártyám. És mint írtam, a banki alkalmazott szerint is valószínű, hogy jó lesz, de nem merte 100%-re mondani.
Ettől függetlenül köszönöm a válaszokat.
"Akkor válts ki egy dombornyomottat...
Normális bankban már csak az van.."
Ez nem igaz, mindegyik nagy bankban kaphato nem dombornyomott, es, mint ahogy mar irtam, teljesen irrelevans.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!