Áprilisban milyen idő van Szicíliában?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Április 18-25-ig utazunk Palermoba, de nem tudom, hogy milyen ruhákat csomagoljak. Az előrejelzés szerint 17-19 fokra kell számítani, de az nyilván nem olyan, mint itthon, nekünk pedig elég kicsi a bőrönd, így jól meg kell tervezni a dolgokat. Próbáltam már ilyesmi időszakban készült képeket keresni, de nem találtam sehol. Esetleg valakinek van erről személyes tapasztalata?2018. márc. 9. 18:30
1/2 anonim válasza:
Király. Lesz annyi fok, az biztos, akkor már lehet itthon is lesz annyi egyébként. Én régebben voltam Rómában május elején, szép idő volt, emlékeim szerint ilyen 15-18 fok (de ez több éve volt, lehet, hogy akkor még évszakok is voltak :S) Viszont kerékpárversenyt meg olasz focit nézek vagy tizenöt éve, elég jó vagyok olasz településekből :D.
Szerintem úgy csomagolj, hogy rétegesen tudj öltözködni, válogatni. Tehát legyen nálad valami pulcsi, dzseki, mert eshet is esetleg, meg pólók. Egy hétre túl sok pulcsi azért nem kell. Szerintem Palermo inkább napos lehet már olyankor.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod! :)
2018. márc. 10. 05:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!