Kezdőoldal » Utazás » Európa » Megéri szerintetek au pair-nek...

Megéri szerintetek au pair-nek mennem ehhez a családhoz? Olvass lentebb!

Figyelt kérdés
Írország, azon belül 2. legnagyobb város: Cork. 5 gyerek van 0-7 évesig, de anyukával ketten lennénk otthon, a pici babával mindenképp ő foglalkozna. Fizetés: heti 100Euró. Munkaidő reggel 9-től du 4-5-ig. Szabad hétvége. Jah és csak nyárra: június vége-aug. vége. Szerintetek? Ti mennétek? Tudom, a gyerekek száma kicsit sok, de anyuka legalább egész nap otthon lenne és társaság lenne mindig, hogy tudjam gyakorolni az angolt.
2010. jún. 9. 06:58
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Mint írtam a nyelvtanulás, -gyakorlás lenne a fő cél. És az, hogy ne nagyon jöjjek ki nagyon minusszal a dologból. Nem "megszedni" akarom magam (sztem az aupair munka amúgy sem erre való), csupán a kalandvágy hajt és az idegennyelvi környezet.
2010. jún. 9. 15:43
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp menj. 1 hónapról van csak szó, azt féllábon is kibírod, ha esetleg mégsem olyan tökéletes. Tapasztalat mndent megér.
2010. jún. 10. 00:33
 13/15 anonim ***** válasza:
én voltam au pair olyan helyen is, ahol külön lak állt rendelkezésemre (2 gyerek, nagyobbak) , és olyan helyen is, ahol otthon volt az anyuka (2 kisgyerek). Volt amelyik jó volt, volt amelyik nem, de ennél bővel többet kaptam még így is... most is au pair vagyok (1 nagy gyerekkel), nem akarom elkiabálni magam, de kb semmit nem kell csinálnom, ezért még így is többet kapok, mintha 100 euróra átszámolnám. 5 gyerek az 5 gyerek, akárki akármit mond. Én is azt mondtam, hogy nem akarok gyűjtögetni, költeni, amíg ki nem építettem az itteni szociális életemet.
2010. jún. 10. 23:55
 14/15 anonim ***** válasza:
kicsit összekutyultam az utolsó előtti mondatot, de szerintem érthető :)
2010. jún. 10. 23:57
 15/15 anonim ***** válasza:

én voltam az utolsó, és küldtél privit. Nos, én nem akarlak lebeszélni, mert persze benne van a pakliban, hogy pont kedvesek, jófejek, ami aranyat ér!! Csak tudod pl a 2.dik családomnál nekem is szimpinek tűnt az anyuka, találkoztunk is, és a továbbiakat háát biztos nem fogom soha vissza sírni... (ő aranyos volt utána is, csak épp képmutató). Szinte semmi szabad időm nem volt, az ellátás nem volt valami jó, itt kb tényleg a cselédjük voltam... Az első és a mostani helyen mondjuk ilyen nem volt (a rossz kivételével ezt a 2-őt én is azon az oldalon találtam amúgy :) Szóval ha valaki tényleg annnnyira nagyon szimpatikus, és érzed, hogy nem leszel átverve, nem veled csináltatnak mindent, és nem veszik el az összes szabadidődet, estédet, stb, akkor menj bele, ha még nem késő. Viszont azt egy percig se gondold, hogy attól, hogy anyuka ott van, könnyebb lesz...

De tudod akkor is; a pénz...... akármit írnak az átlag fizukról kül. helyeken, egyszerűen 5 gyerekhez kevés ez az összeg. Főleg ha még neked kell takarítani, főzni, ilyesmi... Amit Te csinálnál, az már bőven Au pair Plus, amiért min. 2X ennyit kéne ajánlaniuk...

2010. jún. 13. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!