Megéri szerintetek au pair-nek mennem ehhez a családhoz? Olvass lentebb!
én voltam az utolsó, és küldtél privit. Nos, én nem akarlak lebeszélni, mert persze benne van a pakliban, hogy pont kedvesek, jófejek, ami aranyat ér!! Csak tudod pl a 2.dik családomnál nekem is szimpinek tűnt az anyuka, találkoztunk is, és a továbbiakat háát biztos nem fogom soha vissza sírni... (ő aranyos volt utána is, csak épp képmutató). Szinte semmi szabad időm nem volt, az ellátás nem volt valami jó, itt kb tényleg a cselédjük voltam... Az első és a mostani helyen mondjuk ilyen nem volt (a rossz kivételével ezt a 2-őt én is azon az oldalon találtam amúgy :) Szóval ha valaki tényleg annnnyira nagyon szimpatikus, és érzed, hogy nem leszel átverve, nem veled csináltatnak mindent, és nem veszik el az összes szabadidődet, estédet, stb, akkor menj bele, ha még nem késő. Viszont azt egy percig se gondold, hogy attól, hogy anyuka ott van, könnyebb lesz...
De tudod akkor is; a pénz...... akármit írnak az átlag fizukról kül. helyeken, egyszerűen 5 gyerekhez kevés ez az összeg. Főleg ha még neked kell takarítani, főzni, ilyesmi... Amit Te csinálnál, az már bőven Au pair Plus, amiért min. 2X ennyit kéne ajánlaniuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!