Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Szerintetek átverés ez a...

Szerintetek átverés ez a nyereményút? (bővebben lentebb)

Figyelt kérdés

1 weboldalon nyertem 1 belföldi szállodában eltölthető hétvégét, telefonon fel is vette velem a kapcsolatot az oldal működtetője, akivel hosszú procedúra után kiválasztottuk a megfelelő, általam preferált helyet (mert még nem volt lefixálva, hogy hova mehetek pontosan, eldönthettem az ajánlatokból, ő pedig egyeztetett a szálloda igazgatójával).

Néhány telefonos eszmecsere és email-váltás után elküldte nekem az információkat, amelynek a tetején a "Szálloda visszaigazolása" áll. Felhívtam a recepciót, hogy megbizonyosodjak; minden a helyén van-e, azt mondták, hogy már le van foglalva, de még nincs kifizetve..

Szerintetek átverésről van szó, vagy egyszerűen még nem érkezett meg a számlájukra az átutalás??

2011. máj. 25. 12:04
 1/3 anonim ***** válasza:

1.Ha ezt nyerted, a szállodának tudnia kell arról, hogy ez nyeremény.

2. Mindenképpen tisztázd, hogy a hétvége eltöltése pontosan mit jelent, csak szállást-e (legtöbb esetben így van) vagy ellátást is, mert ha az ellátás nincs benne, kifizettetik veled, és az majdnem annyi lesz, mint a szálloda honlapján meghírdetett szobaár.

2011. máj. 25. 12:12
 2/3 A kérdező kommentje:

napi egyszeri étkeztetés, így beszéltük meg a pasassal..tehát ellátást is tartalmaz vmennyire, illetve különböző részlegek használatát (pl. fitness terem használat, szauna, stb.) mert pontosabban ez egy wellness 7vége..

Csak h valóban ki fogja-e fizetni..

2011. máj. 25. 12:15
 3/3 anonim válasza:

Szerintem nem átverés, csak részigazságokat tertalmaz.

Úgy szokott lenni, hogy a szállás ingyenes, DE KÖTELEZŐ

étkezés van, amit VELED fizettetnek meg. Ennek ára burkoltan az összes költséget fedezi. Magyarán máshol ennyiért alszol reggelivel együtt.

Általában... ilyenek a nyert ingyen éjszakák.

Vagy van másik: ingyen éjszaka, de végig kell hallgatnod egy fejtágítót, hogy miért jó neked ebben a szállóban, v ebbe a csoportba tartozó szállodákban éves heti bérletet venned.( üdülési jog )

2011. máj. 25. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!