Mikre kell odafigyelni ha aupairként szeretnék kinn lenni 1 hónapot?
Július közepén indulnák Frankfurtba egy családhoz, és augusztus közepéig lennék ott. Az aupair-world.net -en találtunk egymásra, szóval semmilyen közvetítő irodát nem használunk, hanem csak megbeszéljük a dolgokat.
Mik azok a fontos dolgok amire rá kell kérdeznem?
Milyen rejtett buktatók lehetnek egy ilyen helyzetben, amire nem is gondolnák?
Kell valami papír ahhoz hogy náluk tölthessek egy hónapot?
Én voltam au pair 2szer is :) Előszőr nyárra mentem csak ki angliába utána pedig 1 évre :)
Konkrétan kérdezz rá h mennyit kell dolgoznod naponta, mennyit babysittelni, főzni , takarítani, mosni, gyerekekkel lenni.
Kapsz e kaját, van e net, használhatod e a kocsit, hétvégente (vagy amikor szabadnaps vagy) akkor elmehetsz e bárhová.
Mennyi a fizetés, lehet e plussz munkát vállalnod (persze ha csak akarsz).
Ha van a családnak előző au pairje kérd el az emailcímét és beszélj vele.
Kimennek e eléd a reptérre v sem.
Nekem angliába semilyen papír nem kellett, csak EUs tb kártya.
Most így ennyi jutott eszembe, ha van kérdésed írj nyugodtan!
hát én nem mennék közvetítő nélkül, de ha már így alakult fontos, hogy az irataidat ne add ki a kezedből és a követség telefonszámát magold be
fizetést és a melót fixáljátok le
én közvetítő nélkül voltam kint mind 2szer. és nem lett belőle bajom. angolu beszélek így nem tudtak eladni.
eu-s tb kártyát tudsz csináltatni egy utazási irodába, vagy a TB központban a városodban. az én városomban nem volt így székesfehérvárra kellett mennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!