Van valakinek valami jó tippje, hogy mit vigyek magammal?
2nap mulva a sulival 1 hétre Erdélybe megyünk kirándulni. a kérdésemben nem az alapvetö dolgokra gondoltam(pl.:ruhák, stb.), hanem arra, hogy van-e valami jo ötletetek, tanácsotok, mit érdemes bepakolnom a táskámba!
a válaszokat köszi!!:D
Fenykepezo gep, mp3, telefon, toltok!
Esetleg szunyogriaszto krem.
Es ruha ruha ruha :D
Amugy milyen ertelemben kerded? Persze nyilvan a ruha az amit altalaban nem felejt otthon az ember.
De valami ilyesmit gondoltal amit az elejen irtam?
Vagy valami otlet az utazasra uncsi uzonek?
Tegyél be egy, max. két vékony pólót ráadásként [inkább két póló, mint egy vastag pulóver!].
Hegyvidéken kicsit hűvösek a reggelek/éjszakák, még nyáron is - legalábbis nálunk a fázósabbak igényelték a plusz egy (vékony) réteget.
Meg ha túráztok, sokat sétáltok, kullancs- és szúnyogriasztó spray, az fontos! :)
Én még szoktam betenni - bármilyen kirándulásra- két szem Algopyrint és csipeszt, a biztonság kedvéért. ;)
Én esőkabátot is vinnék, illetve naptejet, hogy ha tűzne a nap. Ha nincs is meleg, de süt a nap, akkor mindenképpen kend be legalább az arcodat.
Szúnyog és kullancsriasztó, valamilyen társasjáték vagy kártya, széldzseki.
az elsönek irom, h olyasmikre gondoltam, amiket irtál:D:D
köszi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!