Hova utaznál szívesebben, Rómába vagy Londonba?
Figyelt kérdés
2010. jún. 3. 10:31
2/13 anonim válasza:
Londonba. Egyrészt mert nagyon szeretnék angliába eljutni, másrészt az olaszok idióták. Oda max egy napra mennék, megnézni pár dolgot, ami jobban érdekel.
3/13 anonim válasza:
Rómába, mert már voltam ott és imádom :) Oda is szeretnék költözni hamarosan.
4/13 anonim válasza:
szerintem nézd meg mind a kettőt! érdemes!! mind2 jó úticél. nekem talán Róma kicsit szimpatikusabb...
5/13 anonim válasza:
London. :) De csak azért, mert már régóta azon gondolkodom, hogy egyszer ki kell jussak Angliába. :P
De szerintem Róma is jó uticél és London is. Mindkét helyre érdemes elmenni sztem. ;)
6/13 A kérdező kommentje:
Én csak Rómában voltam és nagyon szép volt, az olaszokkal meg nem volt semmi baj.
Köszönöm a válaszokat, jöhetnek még. :D
2010. jún. 3. 12:08
7/13 anonim válasza:
Én Rómába mennék!
Egyrészt,mert ott még nem voltam, másrészt meg annyira szép és romantikus! :)
17/L
9/13 anonim válasza:
egyértelműen London,gyönyörű,minden szép tiszta,rendben van a város.bár a külvárosba nem nagyon merészkednék már későn:)
10/13 anonim válasza:
Kedves utolsó!
jártál már Londonban????
Én itt élek, már 4 + 2 éve de tisztasággal még nem találkoztam.
Mit értesz az alatt, hogy külváros? Londoni értelemebne elég tág fogalom... sok fogalmad nicns erről a városról, ezt tisztán lejön.
A kérdezőnek: mivel itt élek, én Rómára szavaznék. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!