Akik voltatok az El Caminon! Miért indultatok el?
Én bevallom őszintén fogalmam sincs mi van az életemmel. Elegem van az emberekből és magamból is. Semmi esélyét nem látom, de az lenne a legjobb ha elmennék és megtérnék, úgy talán könnyebben elviselhető lenne ez az élet.
Egy-két ismerősöm aki volt, csak jókat tudott mondani, mondjuk ők sokkal társaságibb emberek nálam. Kérdezték hogy én nem tervezem-e, mondtam hogy egyszer el kellene nekem is mennem, de még nem tudom. Aztán pár napja egy videós ajánlott egy programsorozatot, megnéztem, volt köztük egy előadás a caminoról is. Ekkor jött az érzés hogy nekem el kell mennem. Az előadáson voltam, az utat pedig nyárra tervezem.
Azért nem kell elmenni, mert annyira trendi az utóbbi időben a pircing, a tetkó, a leszbi meg az El Camino.
Elköltesz egy csomó pénzt a felszerelésre, a szállásra, meg az utazásokra stb... miközben a legkönnyebb szakaszt választod -csak alibiből-, hogy el tudd mondani, hogy te is részt vettél a szokásos trendi nyomor-túrán.
A min. félmillióból sokkalta normálisabb helyekre utazgatnék el, ahol lényegesen több esély van a változásra, mert ott nem "útkereső és életunt" emberek csámpáznak és lehet, hogy éppen pont ott nyaral majd egy királyfi is aki csak terád várt, és valóban megváltozik az életed.
Én nem voltam még, de tervezem, de nem a zarándoklat, megvilágosodás, stb miatt.
Tudni kell, hogy én nem várt gyerek voltam, becsúsztam mikor nem volt áramszünet és nem tudtak anyámék TV-zni. Eléggé éreztetve is van ez velem meg kedvenc hobbijuk, hogy mondogatják semmire se vagyok jó, semmit se tudok megcsinálni, nekem csak közmunka való, stb.
Én amiatt akarom legyalogolni, hogy elmondhassam nekik én legalább ezt meg tudtam csinálni, mégse lett igazuk, hogy semmit se tudnék úgyse végig csinálni.
De ilyen nagy elvárásokkal ne indulj neki az útnak, hogy a végére megtérsz, stb. Legtöbben pont emiatt szoktak csalódni az egész El Caminoba, mert teljes megtisztulást várnak, rájöjjenek mi az életük értelme, stb.
Nyári útnál készülj fel arra, hogy eszméletlenül sokan lesznek. Az út is tele lesz meg a szállások is nagyon hamar. Emiatt nem érsz oda időben a következő állomásra, akkor lehet nem is jutt neked szállás csak valamelyik hotelban. Sokan már emiatt mindig visznek magukkal egy kisebb sátrat is és ilyenkor kint alszanak valahol a szabadban.
Nem vagy társasági ember akkor nem biztos, hogy a nyári időpont lenne a legjobb számodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!