Kezdőoldal » Utazás » Európa » Szerintetek milyen országokon...

Szerintetek milyen országokon érdemes áthaladnunk?

Figyelt kérdés
Júliusban Európai körutat tervezem apámmal... Szerintetek milyen vàrosokban legyünk?Kocsival megyünk kb.15-20 napra.12 éves fiú vagyok.Ja és a pénz nem akadály.
2010. jún. 1. 20:33
 1/3 anonim válasza:
100%
Az attól függ melyik irányba mentek. Amelyik országban épp vagyok, ott a fővárost szerintem mindenképp érdemes megnézni.
2010. jún. 1. 22:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha én ilyenre indulnék, nagyjából mennék egy kört: Szlovénia, Olaszország északi része, Velence, Milánó, Genova, Franciaország körben, Nizza, Marseille, Bordeaux, Párizs, közeben esetleg Spanyolo. északi része, Barcelona, Andrra, Belgium, Brüsszel, Antwerpen, Hollandia, Rotterdam, Amszterdam, Dánia,Koppenhága,(komp) Svédország, Stockholm(komp) Finnország, Helsinki (komp), Észtország, Lettország, Litvánia, Lengyelország, Csehország, Prága, Szlovákia. Inkább legyen 3 hét, mint 2. Hogy ne csak rohanás legyen, hanem lássatok is vmit.
2010. jún. 4. 11:03
 3/3 anonim ***** válasza:

Mi is ilyet tervezünk.. Verona-Milano-Genova-Monaco-Cannes-Saint Tropez-Marseille-Barcelona útvonalon.

Persze ami még útba esik azt is megnézzük.

Ehhez a túrához sztem 2 hét kell, hogy szépen nyugodtan mindent meg lehessen nézni.

Ha több időnk lenne lemennénk Madridig és onnan vissza Párizs fele, Amsterdam, Berlin, Bp. útvonalon, bár ez már elég fárasztó lenne.

2010. jún. 7. 15:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!