Londoni út így mennyibe kerül?
Nagyon korai még megvenni a repülőjegyet, de ha mindenképpen meg akarod venni, akkor az Easyjet oldalán nézelődj, mert ők még többé-kevésbé úgy áraznak, hogy ha hamarabb veszed meg, akkor olcsóbb. A többire (Ryanair, Wizzair) ez egyáltalán nem igaz.
Szállást pl. nézhetsz a booking.com-on, metróbérlet pedig nem kell ha van Paypass kártyátok (mindkettőtöknek), azzal tudtok utazni hasonló feltételekkel.
Fejenként kb. 100 ezer Ft-tal számolhattok.
én legutóbb a tavistock hotelben laktam, árához képest szuper
ez a russel sqr metrótól kb 300m (itt van tesco express is)
elég jó helyen van, biztonságos, elegáns környék, éjszaka is, azt hiszem a piccadilly line jár arra (soho, oxford str., heathrow, stb)
de busszal elérhető a waterloo is könnyen (imax mozi)
gyalog 500m a british museum
Londonhoz vagy Párizshoz képest Budapesten szinte semmi nincs. De ide se repülnék ekkorát 3 napért.
Én azt gondolom, első a cél és igény. Mit akartok megnézni, miért mentek. Egy hétnél kevesebbre egyik helyre sem mennék.
A repülőtársaságok szó szerint a kereslet/kínálat alapján adják a jegyet. Példa: keress rá egy héten át naponta háromszor ugyanarra a járatra egy hetes idősávban. Meg fogsz döbbenni, hogy a hét második felében már akár duplájáért utazhatsz. Ha neked ennyire fontos... - mondja a társaság.
A szállás Bookingon jó, találhatsz minden árkategóriát minden részen. A tréképén belőheted, mik vannak egy kívánt körzetben. Közepesen külső kerületbe érdemes menni, ahonnan még egy órán belül bárhová elérni (metróval, más nem is nagyon jön szóba - Londonban az emeletes élményből). Néha található belső kerületekben is. Érdemes alaposan átböngészni a feltételeket, képeket. Tripadvisoron mások konkrét tapasztalatait. 6-8 ezer forintos szobánál olcsóbbat igan alaposan meg kell vizsgálni. Ha olcsó szállást akartok, YH lánc (Youth Hostel). Általában színvonalasak, fő előnyük a konyha, estére hipermarketben konzerv vagy mirelit, otthon elkészíted, mindenki ad tanácsot, családias. Vannak szobák és hálótermekben ágyak (ezek nagyon olcsók).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!