Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mennyibe kerül egy londoni út?

Mennyibe kerül egy londoni út?

Figyelt kérdés
kb mennyibe kerülhet egy út busszal szombathelyről párizson át londonig? 8 napra mennénk. busz, kaja, szállás stb. mennyi lehet összesen?
2009. nov. 20. 19:15
 1/4 anonim ***** válasza:
A busz nekem londonbol budapestre 70 font volt még tavaly összel , de volt vagy 26 ora ut amit nem ajánlok senkinek sem :D sztem egyszerübb lenne ha repülövel mennétek , kb 5000 ft-al drágább lenne, és 2 ora alatt ottvagytok ,de ti tudjátok.
2009. nov. 20. 19:35
 2/4 A kérdező kommentje:

köszi de ez amolyan iskolai "aki akar jöhet" út lesz úgyhogy nincs sok választás

amúgy egy napot biztosan eltöltünk párizsban úgyhogy nem egyhuzamban tesszük meg a 26órát

2009. nov. 21. 18:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Az ottlétet fejenként naponta 100 fonttal érdemes számolni, abból biztosan kijöttök, feltéve hogy nem 4-5 csillagos szállodában akartok megszállni.
2009. nov. 22. 15:54
 4/4 anonim ***** válasza:

Én iskolával mentem a nyáron 11 napra busszal. Odafelé megálltunk Brüsszelben hazafelé pedig Párizsban.

2 estét tranzitszálláson többit családoknál Londonban illetve Walesben aludtuk. 130000 Ft volt az út. Ebbe benne van a kaja, szállás, út 11 napra. De be kellett még fizeni külön fontot és eurót belépőjegyekre. (50 fontot és 15 Eurót)(eiffel torony, hajókázás, kastélyok, vízesés, madame tussaud's stb) Akkor még ott van amit suvenírekre, ruhára és plussz kajára költöttem.

Ha mindent beleszámolok nekem 180000 Ft volt.

Ez persze sokkal olcsóbb ha nem utazási irodával mész hanem magad intézed a dolgokat. De nekem ez ilyen sulis szervezés volt.

16/L

2009. nov. 24. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!