Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hova tudnánk utazni olcsón...

Hova tudnánk utazni olcsón Görögo-on belül?

Figyelt kérdés
Tudom,most necces a helyzet,de nagyon szeretnénk elutazni.Vmi jó akciós de repülős út kellene,valamelyik szigetre.Néztem neten,de rengeteg az ajánlat,személyes tapasztalatokra várok, ahol már voltatok és bevállt,vagy jó.Köszi!
2010. máj. 31. 11:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Korfu, azon belül Moraitika-Messonghi
2010. máj. 31. 11:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Voltatok ott?Mik a tapasztalataid?(árak terén)
2010. máj. 31. 12:06
 3/4 anonim ***** válasza:

2007-ben voltunk ott. Most csak azért nem megyünk, mert 1,5 éves a kisfiunk és ott nem lennéknk elég mobilisak vele.

Amikor voltunk, akkor 6 napra béreltünk robogót (kb. 60 Euro volt) és bejártuk az egész szigetet. Az autóbérlés most nem férne bele a keretbe. Mi akkor 11 napot voltunk kint, 130 ezret költöttünk, de szinte minden nap étteremben kajáltunk, meg Aquapark, robogó, stb. Szerintem nem túl drága, bár most biztos fel mennek az árak kicsit (kaja, ilyenek).

Viszont gyönyörű a sziget és rengeteg látnivaló van. Nem lehet unatkozni.

2010. máj. 31. 12:28
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi az infot:)remélem idén eljutunk oda.
2010. máj. 31. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!