Wales vagy Párizs?
Figyelt kérdés
Sulis kirandulas lenne, hova erdemesebb elmenni szerintetek?:) walesben kastelyokat neznenk, Parizsban pedig Disneyland, Louvre, stb. Arban mindketto 150 ezer korul jon ki egy hetre.2017. szept. 25. 17:42
2/7 anonim válasza:
Párizs! Én a Disneyland-et kihagytam. Túl gyerekesnek tűnt számomra.
3/7 anonim válasza:
Teljesen más élmény a kettő, így azon dől el elsősorban, neked melyik tetszene jobban. Mindkét helyen jártam, mindkettő gyönyörű, mondjuk Párizs monumentális, egyszer mindenkinek "látnia kell". Ellene szól viszont, hogy hömpölyögnek a turisták, ilyen szempontból Wales sokkal nyugodtabb, kikapcsolóbb, és szintén utánozhatatlan történelmi hangulata van.
4/7 anonim válasza:
Azért mondanám inkább Wales-et, mert Párizs annyira alap hely, hogy ha most nem mennél ki a csoporttal, egyszer úgyis elmennél valamikor egy filléres repülőjárattal. Wales nem ilyen hely, szerintem ha most kihagynád, akkor lehet, hogy soha nem mennél oda, bár ez nyilván függ az érdeklődési körödtől.
6/7 anonim válasza:
Wales, Párizsba nagyobb valószínűséggel eljutsz máskor
7/7 anonim válasza:
Én mindkét helyre elmennék, de szerintem Párizsba menj én már voltam, nekem hatalmas élmény volt, tele van érdekességgel, nevezetességekkel. Nekem a Disneyland is tetszett. 14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!