Kezdőoldal » Utazás » Európa » Wales vagy Párizs?

Wales vagy Párizs?

Figyelt kérdés
Sulis kirandulas lenne, hova erdemesebb elmenni szerintetek?:) walesben kastelyokat neznenk, Parizsban pedig Disneyland, Louvre, stb. Arban mindketto 150 ezer korul jon ki egy hetre.
2017. szept. 25. 17:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Párizs
2017. szept. 25. 18:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Párizs! Én a Disneyland-et kihagytam. Túl gyerekesnek tűnt számomra.
2017. szept. 25. 19:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Teljesen más élmény a kettő, így azon dől el elsősorban, neked melyik tetszene jobban. Mindkét helyen jártam, mindkettő gyönyörű, mondjuk Párizs monumentális, egyszer mindenkinek "látnia kell". Ellene szól viszont, hogy hömpölyögnek a turisták, ilyen szempontból Wales sokkal nyugodtabb, kikapcsolóbb, és szintén utánozhatatlan történelmi hangulata van.
2017. szept. 25. 20:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Azért mondanám inkább Wales-et, mert Párizs annyira alap hely, hogy ha most nem mennél ki a csoporttal, egyszer úgyis elmennél valamikor egy filléres repülőjárattal. Wales nem ilyen hely, szerintem ha most kihagynád, akkor lehet, hogy soha nem mennél oda, bár ez nyilván függ az érdeklődési körödtől.
2017. szept. 25. 20:46
 5/7 anonim válasza:
100%
Wales
2017. szept. 27. 22:10
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Wales, Párizsba nagyobb valószínűséggel eljutsz máskor
2017. szept. 29. 20:22
 7/7 anonim válasza:
Én mindkét helyre elmennék, de szerintem Párizsba menj én már voltam, nekem hatalmas élmény volt, tele van érdekességgel, nevezetességekkel. Nekem a Disneyland is tetszett. 14L
2017. dec. 18. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!