Hogyan tudok új személyi igazolványt beszerezni Angliában?
Figyelt kérdés
A helyzet a következő: úgy ahogy van elhagytam, pontosabban ellopták a pénztárcámat egy nyilvános helyen.
Benne volt mindenem köztük a személyim.
Útlevelem nincsen, mert úgy tudtam elegendő a személyi az Uniós országba való kiutazáshoz.
Nincsen nálam semmilyen hivatalos papír.
Mit tehetek azon kívül, hogy jelentem a rendőrségen?
Mennyibe kerül itt megcsináltatni?
Vagy érdemesebb haza mennem Magyarországra megcsináltatni?
Meg tudom csináltatni a személyim gyorsított eljárásban csak drágábban?
Köszönöm a segítséget!
2017. szept. 23. 00:40
1/5 anonim válasza:
A londoni magyar nagykövetségen is jelentsd be, ők majd megmondják, mit kell tenned.
3/5 anonim válasza:
Sehogy. Személyi igazolványt csak és kizárólag Magyarországon tudsz igényelni. Külföldön útlevelet igényelhetsz, illetve vele sürgős esetben egyszeri alkalommal használható, csak Magyarországra valo hazautazásra jogosító okmányt.
4/5 anonim válasza:
2-3 éve még nekem is azt mondták, hogy utazzak szépen haza, ha személyit akarok...nem tudom, most be lehet e már szerezni külföldön.
5/5 anonim válasza:
Nem lehet, utolsó továbbra sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!