Lehet itt találni olyan emberkéket, akik szívesen eltöltenének egy hetet Mallorcán számukra addig idegen emberekkel?
Mallorca nem egy lakatlan sziget, tehát nem egyedül lesz az ember.
Egyébként Hostelekben elég sok idegen megfér egymás mellett.
"Én szivesen elmegyek feled, ha a főnökömtől kérsz nekem 1-2 hét szabit. "":D:D (Modiknak: Ez nem reklám vagy egyéb szabályt sértő hozzászólás, csak vicc.)
Nem vagyok full sötét. Nem gondoltam, hogy Mallorca lakatlan, vagy bármi ilyesmi.
De ki szeret egyedül utazni?
"De ki szeret egyedül utazni?"
Talán privát repülővel utazol? Mert a gépen sem leszel egyedül. :D
(Bocsi, csak feldobtad a napom. Remélem nem sértődsz meg. És nem nézlek sötétnek, se hülyének. Próbálj meg te is nevetni rajta. Nem tudtam kihagyni.)
Nem volna teljesen lehetetlen ha tudná az ember a másikról, hogy pl. mennyi idős, mi a neme, mi a foglalkozása, mi az érdeklődési köre, nem perverz-e, nem fog-e álmomban kirabolni és/vagy megölni stb...stb...
...és még az anyagiakról szó sem esett, vagy arról, hogy egy sátorban, vagy a Hiltonban képzeli el a szállást?!
Good luck :D
En nem biznek meg senkiben sem 1-2 beszelgetes,uzenet utan annyira h utazzak vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!