Francia Idegen Légióba való kijutás?
Figyelt kérdés
Sziasztok, akik már esetleg voltak kint, vagy szeretnének kijutni és többet tudnak mint én, azokhoz szól a kérdésem. Én Strasbourg-tól 100 km-re lakom, egyik toborzó irodájuk. A kérdésem az lenne, hogy hogyan működik a jelentkezési folyamat? Tegyük fel jövőhónapban megjelennek ott, hogy be akarok kerülni hozzájuk, gondolom nem tartanak nekem egy személyes felmérést számomra, ha más jelentkező nem lenne.. Tehát esetleg vannak időpontok, mikor vannak felmérések és kiképzések? Aki esetleg ebben jártas, esetleg jobban utána nézett mint én (több használható információt talált mint én) tudna nekem segíteni azt nagyon megköszönném!2015. jan. 17. 22:06
1/3 anonim válasza:
2/3 anonim válasza:
3/3 viviendre válasza:
Ajánlott télen menni mert kevesebb a jelentkező! De valamivel nehezebb mert hideg van és kérdezz utánna nincs e létszámstopp mert egy fél éve még az volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!