Ha lenne repülő- és szálllásfoglalásotok ezen a héten Barcelonába, elutaznátok?
Egy hónapja voltam kint.:-) Ettől függetlenül persze, kiutaznék, legfeljebb elkerülném a Ramblát, meg a nagyon tömegnyomorgós helyeket. Azok a látnivalók, amik még kimaradtak, amúgy sem a legfrekventáltabb részeken vannak.
Egyébként nem állítanám, hogy Barcelona most a legbiztonságosabb város, az eredeti céljukat nem érték el a terroristák.
...és már nem is érik el, hiszen mindet lelőtték!!
Tehát mégiscsak biztonságos a város!
"...és már nem is érik el, hiszen mindet lelőtték!! "
EGYETLEN csoport tagjait lőtték le. Azt se mindet.
Nyilván a világ összes terroristáját nem lehet likvidálni... De az biztos, hogy az ilyenkor extrém módon megerősített biztonsági intézkedések miatt egy darabig egyszerűen túl nagy számukra a kovkázata annak, hogy meghiúsítják tervüket és ráadásul szó nélkül le is lövik őket a feszült biztonsági erők.
Ezen kívül ne feledd: ha félsz, az természetes. De ha hagyod a félelmet eluralkodni és ez befolyásolni kezdi a döntéseidet, akkor a terroristák elérték a céljukat. Gondolom ebben te sem akarsz partner lenni?
Mégis mennyi esélye is van egy magyar turistának azokhoz a helyi lakosokhoz, és ott dolgozókhoz képest, akik egész életüket ott töltik napi 24 órában?!
Te meg kimész életedben -talán- egyszer, és kb egy órát ott csámborogsz a La Ramblán.
Annyira esélytelen, hogy pont akkor, pont veled és pont ott fog történni valami terror, hogy kb 1 a 100millióhoz.
Arra sokkal nagyobb az esélyed, hogy a "biztonságosnak vélt otthonodban" háztartási baleset ér.
Köszönöm a válaszokat. Voltam már Barcelonában nem is egyszer. Azt is tudom, hogy a Rambla közelében van 2 rendőr örs, valamint jónéhány rendőr van ezen az utcán, mégsem tudtak megakadályozni semmit. Jó, gondolom gyorsan pörögtek az események.
Bennem nincs félelem, de mindenki azt mondja nem vagyok normális ha elmegyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!