Kezdőoldal » Utazás » Európa » Melyik a legolcsóbb repülőtárs...

Melyik a legolcsóbb repülőtársaság?

Figyelt kérdés

Néztem a Wizzairt de egy kicsit sokallom az oda-vissza jegy 74000 Ft-os árát. Június végén indulnák (30. körül) és két hónap múlva, augusztus 30. körül jönnék vissza.

Útirány: Budapest Ferihegy --> London Luton

Melyik repülőgéptársaságot kéne választanom?

Egy sima fapados túrista osztály nekem abszolút megfelelne.

2010. máj. 24. 18:47
 1/7 anonim ***** válasza:
londonba már láttam returt 20000 ért amuyg nézd meg a pelikan.hu-n
2010. máj. 24. 19:18
 2/7 anonim ***** válasza:
A wizzairnel nem nagyon lesz olcsobb... meg az easyjettel probalkozhatsz, de ne remelj sokat. Az a baj, hogy ez a legdragabb idoszak es elegge utolso pillanatban is vagytok. En anyunak egy honapja csak ugy tudtam az augusztusi jegyet megvenni, hogy helyette julius vegen jon es haza meg szeptember elso heteben megy. Augusztusra egyszeruen horror arak voltak mindenhol.
2010. máj. 24. 19:59
 3/7 A kérdező kommentje:

megnéztem a pelika.hu -n, itt találtam 48000-ért retúr jegyet.

Még ez is nagyon soknak tűnik, mert tavaly amikor kerestem akkor azt hiszem kb 28000 volt egy retúr. Nagyon elmentek az árak.

2010. máj. 24. 20:28
 4/7 anonim ***** válasza:
ryanair??
2010. máj. 27. 18:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Változó. Budapestről 4 Légitársaság indít járatokat Londonba. Folyamatosan nézni kell őket az akcióik miatt. Én például Pozsonyból fogok menni Ryanairrel és a repjegy + a Budapestről való buszozás oda-vissza jött ki olyan 10-12 ezerből. Egyébként Márciusban volt egy Luton-Budapest-Luton utam 12 ezerért, de akkor nem foglaltam csomagot, csak kézipoggyászom volt.
2010. máj. 28. 00:22
 6/7 anonim ***** válasza:

hátt. sajnálom hogy nem válszolt senki.

neked már gondolom késő, de válaszolok másoknak:)

én az easyJet-et találtam legolcsóbbnak, de nyugodtan írjatok ha találtok jobbat:) 10e alatt eljuthatsz Londonba vele. Barátnőm tavaly ment Berlinbe velük, és nem volt semmi negatívum:)

[link]

2010. okt. 25. 17:35
 7/7 anonim ***** válasza:
az előbb nekem egy választ sem jelenített meg:S mindegy úgylátom segítettek:)
2010. okt. 25. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!