Párizsba szeretnénk a családdal utazni! Melyik légitársaságnál a legolcsóbb a repjegy most? Valaki tud olcsón szállást? (10 hós babával mennénk! )
Figyelt kérdés
2011. aug. 18. 23:10
1/5 anonim válasza:
A repjegyet a pelikan.hu és az easyjet.com -on nézd meg, szállást én itt szoktam foglalni www.booking.com
2/5 A kérdező kommentje:
A pelikánon drágábban dobja ki, mint pl. a Malévnál!
2011. aug. 18. 23:27
3/5 anonim válasza:
a Malévnál van most valami éjszakai bagoly akció, gondolom azért lehet.
4/5 anonim válasza:
Sajna a Wizzair beszüntette a Budapest-Párizs járatot, pedig igen olcsó volt.
Marad az AirFrance és a Malév, de ők elég drágán kínálják a jegyeket.
Az Easyjet az egyetlen fapados Párizs felé, náluk akár 30 ezer forintból is kijöhet egy jegy, de attól is függ, hogy mikor utaztok. Én náluk nézelődnék.
5/5 anonim válasza:
Ha mostanában utaztok, nem biztos, hogy érdemes fapadossal menni, azok ilyenkor már drágák lehetnek. Mi tavalyelőtt decemberben voltunk Párizsban úgy, hogy egy héttel előtte vettünk jegyet. A Wizzair-nél majdnem ötvenezerben lett volna a jegy, az Air-France-nál meg megkaptuk mindenestül harmincezerért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!