Jövő nyáron vonattal szeretnék eljutni Londonba, viszont a net sötét bugyraiban nem találtam semmi infót. Valaki?
Szóval így nézegettem az utazást, hogy először: [link] másodszor: [link] harmadszor: [link] , viszont az első benyomások után (ami olyan hajnali kettő körül volt) elvesztem, és mégse értem, hogy mizu. ez gondolom most nem retúrba nézi, az oké, hogy nekem kell majd összeraknom (pontosabban remélhetőleg majd egy vasúti információs ember segítségével, ja), hogy mikor-honnan-hova-meddig-miért, de az árat itt írja? nem tudom, és már enyhén szólva kétségbe estem, lehet, nagyon drága lenne vonattal, ew. esetleg tapasztalatok? vagy egy kis segítség?
előre is köszönöm, asszem.
teljesen ugyanezt néztem, de köszönöm.
mármint onnan irányított át ezekre az oldalakra. :)
Hosszútávú vonatozásra ez [link] az oldal való. Három lehetséges útvonalat is bemutat. Ezek nem feltétlenül működnek, utána kell nézni, de értelmes ötletek. Ugyanitt vannak [link] vásárlásra linkek.
És igen, a vonat az rohadt drága, főleg mert ekkora távot nem akarsz a helyi vicinállissal menni, hanem TGV, ICE, Eurostar szerepel majd és azok drágák.
köszönöm szépen a válaszokat! :)
és igen, amit számoltam, kb. 400 euro lenne, szóval akármennyire irtózom a repüléstől, lehet, az lenne a jobb megoldás. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!