Kezdőoldal » Utazás » Európa » Olaszországba elég lesz 140...

Olaszországba elég lesz 140 ezer költőpénz?

Figyelt kérdés

Még májusban foglaltam az utat, repjegy, hotel, transzfer kifizetve már.

Dél-Olaszország, Sorrento, 5 nap 2 főre.

Leginkább tömegközlekedésre, étteremre kell a pénz.

Sajnos rosszabbul állok most anyagilag, mint tavasszal gondoltam, hogy fogok, így ennél többet nem tudok vinni :S

2017. aug. 8. 18:34
 1/5 anonim válasza:
100%
Szerintem elég lesz, de ez az igényektől is függ. Ha napi egyszer esztek főtt kaját (nem mindig étteremben) a többit pedig boltban mint itthon is, akkor 100% hogy kijöttök annyi pénzből. Ha mindig étterembe mentek (reggeli, ebéd vacsora), akkor nem biztos.
2017. aug. 8. 18:42
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem elég, mi is 5 napot voltunk, 2 felnőtt egy óvodás gyerek, igaz mi több városban autóval 1-1 nap mindenhol. (Velence, Míra, Pisa, Firenze)

Összesen 110 ezret költöttünk, ebben volt napi 1 éttermi étkezés, nap közben fagyi/üdítő illetve boltban véve egy kis kaja, tankoltunk is azért, plusz hoztunk haza szuveníreket is mindenkinek, én nem találtam Olaszországot kirívóan drágának, talán Firenze volt a leghúzósabb.

Van valami étkezésetek a hotelben?

Mert ha van, akkor azon is spóroltok.

2017. aug. 8. 19:11
 3/5 A kérdező kommentje:
Svédasztalos reggeli van az árban a hotelben.
2017. aug. 8. 19:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Elég lesz, reggelizzezek bőségesen, és akkor elég lesz vacsorára venni valamit.
2017. aug. 8. 21:36
 5/5 A kérdező kommentje:

Update, hátha valakinek hasznos lesz később:

Bőven elég lett a pénz, pedig nem spóroltunk semmin, tömegközlekedés, pár helyre belépő, fagyi, üdítők napjában többször, 4x éttermi vacsora, szuvenírek, és még így is maradt utolsó napra kb 100 eurónk amit elköltöttünk.

2017. aug. 27. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!