Kezdőoldal » Utazás » Európa » Olaszországba mennyi költőpénz...

Olaszországba mennyi költőpénzt vigyek?

Figyelt kérdés

5 napra, 2 főre.

Reggeli van csak a hotelben.

Étterem, fagyi, tömegközlekedés, szuvenírekre kell kb pènz.

2017. jún. 9. 17:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
24%
Kártya és kész.
2017. jún. 9. 17:58
 2/13 anonim ***** válasza:
Melyik városba mész? Közlekedésben pl Firenze és Velence között óriási különbség van.
2017. jún. 9. 18:16
 3/13 A kérdező kommentje:
Sorrento ès Nápoly :)
2017. jún. 9. 18:39
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
Fejenként napi 100 eurót számolj.
2017. jún. 9. 18:48
 5/13 anonim ***** válasza:
A 100 euró sok fejenként, annyi biztosan nem fog kelleni ésszerű kereteken belül. Én 50 eurót mondanék.
2017. jún. 9. 19:46
 6/13 anonim ***** válasza:
79%

Fagyi 3-5 €, pizzát meg tudod úszni 10 körül itallal. Ha halat akarsz enni, akkor ez 2-3x szorzóval. Szuvenír a csillagos égig. Tömegközlekedés gondolom a Circumvesuvianaval, azt meg tudod nézni hová mennyiért tudsz eljutni. Belépők: artecardot tanulmányozd át

[link]

van olyan, amiben van tömegközlekedés is.

2017. jún. 9. 19:50
 7/13 anonim ***** válasza:
22%

És ha nem "ésszerű" kereteken belül gondolkodik? :D

Én itthon is simán elköltenék magamra egy nyaraláson egy huszast naponta, Olaszországban meg pláne.

Ha már egyszer kimegyek, akkor megveszek mindent, ami csak megtetszik, és hazahozok egy ládányi ajándékot a családnak meg a barátaimnak, megkóstolok mindent, kipróbálok mindent... :D

Én legalább 1000 euróval készülnék, de a biztonság kedvéért nálam lenne a bankkártyám is. :D

2017. jún. 9. 20:16
 8/13 anonim ***** válasza:
41%
#5 vagyok. Nyaraltam ott 10 napot, tapasztalatból mondom. 50 euró nem elég. Kapásból egy éttermi étkezés nem nagyon jön ki 20 euró alatt, meg azért iszik az ember vizet, fagyizik, kávézik stb., szóval csak a kajára elmegy simán napi 50. És ugye ott van még a tömegközlekedés, strandolásnál a napernyő, legjobb hajóval közlekedni, arra is tizenakár euró mindig a jegy. Nem muszáj elkölteni az összes pénzt, az viszont ciki, ha idő előtt elfogy.
2017. jún. 9. 20:50
 9/13 anonim ***** válasza:
0%

50 euró lószar, nekünk csak egy ebéd került annyiba, pedig nem ettünk sokat, sőt.

Kávé 2-3 euró, kaja legalább 25/fő plusz ehhez az innivaló, limoncello, stb.

Fagyi 2-3 euró/gombóc, pizzaszelet is 2-3.

De ha népszerű helyen kajálsz, simán csinálnak olyat, hogy jön a zenekar és "mert műsor van", felárat krnek. Egyik ismerősnek így került 60! euróba egy kóla.

2017. jún. 9. 22:14
 10/13 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi a kérdés azon, hogy van a bankkártyádon x pénz és azzal fizetsz.

Felejtsd már el ezt a nyugger dolgot, hogy pénzt váltasz, azt kiviszed és ott azon vacakolsz, elég vagy sok-e.

A másik őszinte dolog. Napi 50 euró az annyira sok pénz, hogy mi ebből fél nyaralásokat hozunk ki.

Nem azt mondom, hogy te is meg tudod csinálni, de ne hidd már el, hogy neked ekkora összegeket el kellene tapsolnod csak azért, mert be kell ülnöd kávézni és pizzát fogsz enni.

2017. jún. 9. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!