Hogy kell elképzelni egy 12 milliós nagyvárost (Moszkva)?
Én ugyan Moszkvában nem, de Pekingben jártam pár éve 2 hónapot munkatársakkal.
20 milliós város. Sokkal több és nagyobb felhőkarcolóval és magas házzal mint Moszkva.
Na ott vitt a tömeg a Metróban...
Minden tömegközlekedési eszköz megállójában voltak "botos" sárga mellényes emberek akik terelgették az embereket és vigyáztak ki ne lökjön valakit a tömeg a járművek elé...
Volt hogy nem tudtunk fel vagy leszállni a metróra.
Az ajtó odacsukta a hátitáskámat mert nem fértünk be, kb mint a heringek a konzerv dobozban...
Eltévedni viszont nemigen lehetett, nagyon jó tájékoztató táblák voltak (Több nyelvűek).
Moszkva is keletre van szóval a WC-vel lehetnek gondok, "vidd magaddal" inkább az angol WC-s szállodádba ha kibírod odaáig. Ha nem sikerül akkor a kényszer nagy úr. A guggolva belepottyantós nekem nagyon nem jött be...
Emberekkel vigyázni, de főleg a túrista látogatott helyeken!
Akármilyen barátságosan közelítenek is ilyen helyeken kezeld fenntartással! Megpróbálnak lehúzni. Vissza kell utasítani, el kell hessegetni az ilyeneket.
A Kínaiak rendre "pénzeszsáknak" néztek minket, nem tudván hogy Magyarok vagyunk. Ott Európai=Gazdag
Moszkvában viszont más a helyzet valószínűleg, mert már gazdagabbak mint mi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!