Van aki imádja a tengert és a mediterrán országokat?
1 évig éltem Olaszországban, valamint többször voltam Görög, Horvát, Spanyolországban.
Annyira megszerettem ezeket az országokat, hogy ha többet nem mehetnék, ugy erzem nagy űr lenne az életemben.
Élni is tudnék ezeken a helyeken, de sajnos pont ezekben az országokban a legnagyobb a munkanélküliség.
Az 1 hetes nyaralások pedig villámgyorsan eltelnek :(.
Nekem eddig a görög és az olasz tengerpart jött össze.
Ahogy írod, imádni való a nagy víz, a meleg, a sós szél, a szieszta... ;)
(miután nyaralni voltam, a munkanélküliség és a szociális helyzet nem hozott lázba)
Én 4 évesen voltam először Horvátországban, azóta 5-6 x ugyanazon a helyen, mert a családunknak van ott nyaralója.
Imádom: 35 fokos hőség, 20 fokos víz, esti kirakodóvásár a városban, a sós víz, és fenyőgyanta illatának fúziója--->ISTENI.
El tudnék viselni minen nyáron 2 hetet a Horvát tengerparton, de nem ott, ahol mi szoktunk lenni, mert az egy kis sziget és bár nagyon szép, kéne egy kis változatosság:S
Köszönöm a véleményeket !
En is ugy vagyok vele hogy elbűvöl a tenger es a tenger sós illata, a fenyőgyanta illata és a kabocák zizegese is......ez annyira mediterrán. Persze ezen kívül van még rengeteg érdekes dolog, felfedezni való.
Ez az amit a Google map nem ad vissza, persze az is jó hogy otthon az íróasztal mellől lehet szörfözni bármely utcán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!