Wizz airnél mikor lehet a legolcsóbb, akár 10 ezer alatti jegyet kifogni?
Figyelt kérdés
2010. máj. 21. 16:35
2/5 anonim válasza:
Én már repültem 0 forintos repülőjeggyel...De ez nagyon ritka,és ez sem nulla forint..A jegy ára 0 forint de a többi amit fizetni kell avval is feljött majdnem 10.000 forintra..
De ez Január végén volt.A nyári szezonban,az ünnep alatt soha nem lesz olcsó a jegy...
3/5 anonim válasza:
Attól függ hova szeretnél menni. Olaszországba jó eséllyel bármikor. Mivel már május van, elég közel a nyár, egyre kevesebb ilyen szintű kedvezmény lesz majd, pláne nyárra. De 3 naponta változtatják kb az áraikat, gyakran vissza kell járni. Én Velencébe oda-vissza 11 ezer ft-ból megúszom úgy tűnik.
4/5 roli.99 válasza:
Egy felmérés szerint általában keddi napokon lehet akciós fapados jegyeket foglalni. Szerintem ez hülyeség de mindíg figyelni kell az akciókat és ha minimum 1-3 hónappal előre foglalsz nagyon jó áron repülhetsz! A legolcsóbb jegy amivel utaztam a Wizzairrel az 8e Ft volt oda-vissza. a jegy vagy 70Ft vagy 0Ft volt már nem emlékszem pontosan. Amit fizetni kellett az csak az illetékek... Persze ez akkor igaz ha feladott poggyász nélkül utazol mert az +8ezer Ft lett! Ja és már a becsekkolásért is fizetni kell hacsak nem nyomtatod ki előre otthon a beszállókártyádat. Amúgy ezek az olcsó jegyek általában az adott járatra történő eslő 10-15 foglalásra érvényesek. Ha kimerült ez a keret utána emelik az árat. Illetve az indulás előtti hetekben, napokban már nagyon magasak. + ünnepek és szünetek alkalmával is felnyomják az árakat! Ha jól csinálod 10-15 ezer forintból vagy még néha annyiból se, a wizzair bármely Budapestről elérhető desztinációjára elrepülhetsz! remélem segítettem : )
5/5 anonim válasza:
én nemsoká le foglalom június 17-27 1 személyre és 10000ft alatt van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!