Melyik szebb, jobb? Jesolo vagy Dubrovnik?
Szerintem Dubrovnik. Bár még csak Jesolot láttam.
2010. máj. 21. 14:49
2/12 anonim válasza:
Én is csak Jesoloban jártam, de pokolian rendben van. Barátságos emberek, szép környezet, fasza kis sétálóutca. Mi minden évben oda megyünk és nagyon élvezzük... Érdemes meglátogatni az aquaparkot is. Fantasztikus hely, nagyon ajánlom!
2010. máj. 21. 15:20
Dubrovnikot nem ismerem. Jesoloba szerelmes lettem, már negyedik éve visszajárunk a családdal. :)
2010. máj. 21. 15:24
A kettőt össze sem lehet hasonlítani. Jesolo egy homokos tengerparti fürdőváros, ahol lehet fürdeni, napozni, szórakozni slussz! Szépség nincs benne, legfeljebb ha elmész Velencébe kirándulni.
Dubrovnik eszméletlenül szép város, műemlékekkel, hangulatos utcákkal. Épségben van a várost körülvevő fal, aminek a tetején körbe lehet sétálni a várost. A tenger kristálytiszta, köves. (Fürdőcipő ajánlatos!)
2010. máj. 22. 14:48
5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Azt hiszem idén Dubrovnik lesz a nyerő.
Én még csak Dubrovnikban jártam, de nagyon szép hely :) Bár az árak elég húzósak :D
2010. máj. 24. 11:38
Mindket helyen voltam tobbszor, nem lehet osszehasonlitani. A legjobb, ha mindket helyet megnezed :) Dubrovnik tenyleg gyonyoru, az a varosfal, a kristalytiszta kek viz, a buvarkodas... De en szerelmes vagyok Italiaba, annak is megvan a varazsa :) Nezd meg
2010. máj. 28. 12:12
8/12 anonim válasza:
2011. jan. 22. 16:27
Attól függ, hogy miben keresed a szépséget!!!! Ha napozásra, semmittevésre, és bulizásra vágysz akkor Jesolo. Ha napozásra, strandolásra, kulturára vágysz akkor irány Dubrovnik!
(Közép-Dalmáciában már jártam, és azt tudom mondani, hogy Jesolo a közelébe se jöhet. Annak idején már jártam Jesoloba, nekem nem jött be. Hiányozna a mediterrán klíma, kabócák zizegése.)
2012. márc. 27. 19:37
Dubrovnik. És fürödni a Lokrum szigetre kell menni! Az óvárosi kikötőből indulnak sűrűn kishajók, pár perc menetidővel. A szigeten van vendéglő, kis arborétum, és főleg hatalmas sziklák. Van kiépített rész is, micsoda fejeseket lehet onnan ugrani...
2012. márc. 27. 19:49
Kapcsolódó kérdések: