Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hogy vagytok mostani helyzettel?

Hogy vagytok mostani helyzettel?

Figyelt kérdés
Szívesen maradnátok Magyarországon vagy inkább ha lehetne mihamarabb lehetőségtől adódóan külföldön vállalnátok munkát megfelelő körülmények között? Igazából csak azokat kérdezem akiket már úgy nem hatnak meg a körülötte lezajlott történetek, amik csak akadállyá tette az életeket! Pl: Jobban szeretnek magányos vízeken hajózni, ahol nincsenek gyerekkori ismerőseitek!

#ember #vándorlás #Úti célok #Más életmód
2017. júl. 9. 23:25
 1/3 anonim válasza:
Én szívesebben élnék, dolgoznék, és később alapítanék családot külföldön.
2017. júl. 10. 11:10
 2/3 A kérdező kommentje:
Ezzel manapság én is csak így vagyok, mivel itthon már csak a problémák kergetnek. Főleg, amióta egy olyan fazonnal élek aki már régóta okoskodik nekem és befolyást akar tenni az életembe. Apám se volt különb őt is csak állandóan a pénz hajtotta meg egyesek. Szóval, ami itt megy az határon belüli kényszer vagy egyfajta nyugalom a háttérben? Az az igazság semmihez nem értek, de nekem az már sok ami itt megy. Már mindenhol csak politizálnak osztják a pénz kis részét a fejesek egymásnak. Csak maguknak engednek. Egyre több család kényszerül tönkre menni, mert az állam csak terelget. De itt az a legnagyobb probléma, hogy olyanok is beleakarnak szólni az állam ügyeibe, akiknek a saját magukra számolják fel a következményeket. Hát remélem folytatják az eddigieket vagy már olyan mindegy. Lehetséges, hogy az ipari nagyvállalatok országai küzködnek egymással ezért a kisebb uniós tagállamokat meg csak elakarják söpörni a felszínről, mivel tapsolnak a fejesek. Tudjátok az az érdekes, hogy Magyarország minden szinten a legjobbat akarja kihozni magából, viszont vannak, akiket csak úgy fellöknek. Legyen az bárki aki külföldi azért viszont tekintettel lehetne arra is, hogy kis államról van szó, amely megvédi minden áron a haza akaratát. De mind ez nem elég, mert hát a töréspontot valahogy lehetetlen leküzdeni más országok kereskedelmi befolyásoltsága végett. Ki tudja talán egyszer majd újra erős lesz, de ez addig nem fog bekövetkezni , amíg csak mennek jobbra balra az adok kapok meg a követelőzések. Szerintem mindig csak az követeljen aki tesz azért, hogy ebben az államban független szabad emberek a saját sorsukról a legjobb döntések mellett határozzák el magukat. Ne akarjunk megint a semmi folytán adósai maradni egyeseknek. Majd talán egyszer elmondhatjuk, hogy nagyok leszünk és erősek. De az a gond ez neveltetésen a generációk nemzedékén múlik. De én csak azt vettem észre, hogy ez csak egy gyengültebb. A fiatalokat vakítsák és csak a saját porunk körül táncolunk a politikai zenékre. Nekem más nem olvad bele az öntudatomba, hogy e csak egyfajta zúhánás mások vezérelve szerint az árokba. Fekete kereskedelem kiüthetetlen zónákat hoz létre maga körül és ezért a világ egyre bonyolultabb képet ölt. A vallásokkal sem vagyok tisztában, de nem értem a háború is mire kell?! Az a gond minden sok hatalomittas csak azt szeretné, hogy maga körül forogna a világ. Pedig mindenkinek joga van eldöntenie, hogy egyes fajta emberek miatt ne kerüljön krízis helyzetbe. Legyen az bármilyen családtag, akivel ellentétbe ütköznek. Mért akarnak újra egy nép felett ítélkezni egyesek? Mért akarnak olyanok beleszólni olyanok mások életébe, akiknek semmi köze nincs a mások életéhez? Ezt nem értem. Egyszerűen már nekem csak Trump dudál az utcán. Héj hügyerek ha ... Igen te hallasz... Mintha hallanám a fejemben... Igen te pcsfej akarsz élni a lehetőséggel , hogy új életet kezdj nálunk? Persze csak nem olyanokkal mint a nevelőfaterom itthon vagy az egykori parancsnok kislányok, akik kiadták nekem a jelentési helyzetet. Persze békén hagyunk te bszme csak szed össze magad te mgyrófejű és gyere. Mondjuk én erre nem tudnák jobbat mondani lenne egy szerződésem nem is a pénz számítana meg a haszon. De nem látnám azokat embereket, akik egykor betettek vagy csak hazugságokat rejtettek el a fejemben. Szóval én úgy vagyok vele, hogy minden egyes fajta politikai párt ellen vagyok és csak a szabad függetlenséget fogadom el. Nem érdekelnek mások szövegei, de főleg nem az akaratoskodó csíráké. Akik csak csőbe akarnak húzni, mert a családjuk engedte. Meg önmaguk sem tudnak együttműködni csak húzzák az ember bőrét. Ha választani lehetne akkor liberalizmus elvét követném, de azt is csak nyugalmas helyzetre. Nincsenek másoknak elvei a belpoltikai életben. Sem gazdasági kihasználtság, illetve sem adóreform bagy egy másfajta erősebb megoldás a helyzetre. Úgy érzem ha továbbra is itt maradok, csak a nyakam körül fojtogatom a szíjat mások meg rajtam nevetnek. Főleg mások gyerekkora meg a családi helyzet végett megy tönkre. Tudjátok elegem van az egészből mindenki ott folytatja, ahol akarja. Főleg ha egyre több körülötted a hüllő féleség az adott helyzetben.
2017. júl. 10. 22:34
 3/3 A kérdező kommentje:
Szóval GDP ide vagy oda én meg akarom magam kímélni az ilyen körülményektől. Váltogatásban részes emberektől, akik úgy kezelik a megoldásokat, mint egy pecsét és csak fokozzák a nehéz terheket. Főleg ha ez a családi életedben is így van. A segítség mellett mindig mutatnak az emberek egyfajta embert, akikkel csak képzeletbeli háttereket festenek. Az egoizmusnál nincs semmi gond csak valahogy nekem mindenki különbözik mindenkitől és semmi sem változik az adott helyzetben. Ahogy azt megéneklik jobb lszólják balról tolják. Ez itt M.ORSZÁG. Elegem van mások kétségeiből, elegem van abból, hogy mások akarnak dönteni felettünk. Főleg olyan emberek, akik a maguk javára kevergetik a kényszer helyzetet. Egyszerűen nem tud már meghatni a történelmi múlt se a jelen, de a jövőt úgy érzem máshol kell keresnem másokkal nem pedig olyanokkal akik átnéznek rajtam mindenféle eszközzel. Bánásmód, tartatlanság, kihasználtság. Igazából egy gyengeláncszemnek számítok és könnyen sakkba szorítanak. De nem akarok robot lenni ilyenek mellett. Inkább folytatom az életútam külföldön, mivel annyi traumán mentem keresztül, hogy nem akarok kínlódást és alázatot látni senkinek a szemében. Remélem még vannak esélyeim egy Ausztráliai vagy Amerikai ként jó emberként leélni az életem. Nem pedig olyanokkal összekeveredni akik már valamit loptak egyfolytában hazugságban élnek egymás szeme előtt sőt mi több kihasználtatottan élnek, mert akinek nagyobb az egoja csak elnyomják. Valószínűleg sokkal több életet tudnak meríteni azok a tettek, amikor békén hagyjuk a felkavargatott álló vizet mások körül és hagyjuk tovább menni a helyzetet. Főleg, ahogy azt mondják az ember csak három év után képes túl lépni. Viszont egy éve hatalmas lelki traumén estem át, mivel nem is akarok beszélni róla, mert nem tartoznak mindig másoknak magyarázattal az emberek. Nah de azóta halálérzet keringet engem is és legszívesebben megvenném magamnak a legdrágább kötelet gondolat fog el. De ez az egy vagy két éves eset és trauma hatalmasat nyomott rajtam. Mintha egy önidőzített bombát raktam volna rám, ami egy percen felül felrobban. Mások nem értik meg, de én mindig is ettől féltem hogy bekövetkezhet. Bárcsak meg se ismertek volna egyes emberek és elmondhatnám ,hogy senki sem tud a nevemről. Az a gond a múlton már sosem lehet változtatni a jelnél tovább kell magunkat váltani a jövőbe , hogy elérhessük az eredeti célunk. Főleg ha az édesapám akiben egykor oly erős akarattal bízakodván arra gondoltam, hogy nem történik felelőlem sem csalódás. De hát mit tehet az ember folyton hibázik, emiatt képtelen feladni az álmait és a terveit, mert kap egy traumát, illetve mások rákényszerítik egy helyzetre. Főleg olyanokkal nem szeretnék megismerkedni külföldön akik erősnek érzik magukat, mert ők sokkal többel rendelkeznek. Nem nekem ebből elegem van, hogy kritizálnak másokat mert bármilyen is az adott ember. Főleg ha bemutatják valakinek. Én már elfogadok mindent, így nincs értelme olyanokkal foglalkozni akik csak hitegetnek. De ha választanom kénne inkább azt most nem mondanám el, inkább legyen a jövő titka a minisztelnök mögött táncoló juhászok mellett. Inkább azt mondom a Turul madár mellett mindig jól jön egy repülőgép a mások szétvert tükörben kirajzolódott éned mellett. Főleg tükrökkel mutogatni már csak azoknak szokás, akiknek van valamilyen rejtegetni valója.
2017. júl. 10. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!