Málta vagy Korfu?
Sziasztok!
Szeptemberre tervezgetünk egy nyaralás 7-en, fiatalok. (21-25 éves)
Mindenképp egy bejárható szigetre szeretnénk eljutni, Máltára és Korfura közel azonos áron tudnánk szállást+repjegyet foglalni.
Tervbe lenne egy egész hetes autóbérlés, így mindig más-más parton fürödnénk, és az egyéb látnivalókat is megnéznénk.
Nyilván az anyagi forrásaink végesek, így a repülő és szállás díján kívül figyelnünk kell, hogy ne menjünk bele akkor költekezésbe.
Máltán ahogy olvasgattam, sok helyre, látnivalóra fizetni kell, emellett csónakozás, kompozás és az árak sem alacsonyak. Megéri a többletet Málta? Körülbelül mennyivel kellene több pénzt szánnunk oda, mint Korfura?
A két sziget nincs egy kategóriában. Korfu egy látnivalókban gazdag csoda, Málta meg egy üres kopár túlértékelt vacak.
Azért ha adnál támpontot, hogy árban neked mi az olcsó - ha ez számít - egészen biztosan tudnánk olcsóbbat és jobbat.
Köszönjük, ez is egy vélemény. Támpontot árban nem tudok adni, a repülő/szállásra 70-75 a keretünk, ennyiből mindkét szigetre el tudunk menni, de nagyjából ennyi pénzt, vagy valamivel többet tudunk még vinni az egyéb dolgokra.
Ilyen hogy Kanári-szigetek, Zakynhtos kizárva, mert már közülünk páran jártak ott, és új szigetet akarunk felfedezni. :)
Köszönöm a hozzászólásokat.
Az árakról, nem titok... 70-75-ből szeretnénk a szállást+repjegyet lebonyolítani. Vannak napok, amikor 60 körüli összegből is ki lehet hozni. Ugye a repjegyet árak napi szinten ingadoznak, nem is keveset. Szállások pedig az airbnb-n remek árban vannak, főleg egy 7 fős társaságnak.
Nemtudom ilyen áron mit tudna ajánlani az első kommentelő, én várom az egyéb ötleteket, nyitottak vagyunk.
Kanárin voltam májusban (Gran Canaria és Lanzarote), azt alá tudom támasztani, hogy meglepően olcsó. 35-ért foglaltunk repjegyet oda-vissza, az ottani árak nagyon jók, a kocsibérlés és az üzemanyag szintén nevetségesen potom pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!