Horvátországba brutál drága az autópályadíj, plusz idén is emeltek 10%-ot, nem félnek hogy senki sem fog odamenni nyaralni egy idő után?
Nem leszek népszerű a válaszommal...
Ha neked ez brutál drága, akkor az az ország nem neked való. Szerintem mondjuk 20 ezer forintnyi autópályadíj nem kellene, hogy a földhöz vágja az embert anyagilag. Valószínűleg a turisták többségét sem érdekli különösebben az autópályadíj mértéke. Mint már mondtam, ha ennyire árérzékeny vagy, akkor az nem neked való hely. Én nem vágyom Hawaii-ra, mert tudom, hogy semmi értelme úgy nyaralni, hogy bár az embernek éppen hogy megvan rá a pénze, de számolgatni kell mindent és otthonról vinni a májkrémkonzervet.
Nagyon drága, mert nincs automatizálva a rendszer, minden lehajtónál ott ül a néni a dobozban és tudsz nála fizetni :) ezt nyilván iszonyat drága fenntartani.
Nem félnek, mert azért egy nyaralás költségeihez képest ez nem kifizethetetlen összeg.
Valóban nem olcsò, de ha neked az autópàlyadìj kifizetèse is gondot okoz, akkor ne is menj nyaralni szerintem.
Nem, nem félnek, ìgy is az egyik legnèpszerűbb cèlpont. Aki meg nem megy az autópàlya dìj miatt, azzal nem sokat vesztenek a horvátok, hisz a kispènzű turista amùgy sem sokat költött volna, hanem vitte volna a májkrèmes szendvicset.
Meg kellene érteni végre, hogy a turisztika egy nagy üzlet, ami nem szociális alapon működik.
Akinek nem telik rá, az otthon marad és kész.
Az meg, hogy nem mennének?? Annyian mennek, hogy létszám stopot kellett bevezetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!