Melyik időszakban érdemes leginkább Prágába utazni?
Figyelt kérdés
Prágába szeretnék utazni a közeljövőben. Még sose voltam, és nem tudom eldönteni ősszel vagy inkább tavasszal érdemesebb városnézésbe menni? Hallottam, hogy októberben van valami fény fesztivál, esetleg vannak még hasonló rendezvények amiket érdemes lenne kifogni?2017. júl. 1. 08:57
11/16 A kérdező kommentje:
Benne van a főkérdés leírásában, tehát nem mellékes kérdés, hanem igenis főkérdés, amit a kedves első válaszoló után (egyedül ő válaszolt a kérdésre) meg is ismételtem! Továbbá személyes tapasztalatokat kértem! Abból meg amit idéztél nem feltétlen következnek az időjárási viszontakságok! Személyes tapasztalatod viszont a hozzászólásodban sehol! Tanulj meg szöveget értelmezni!
2017. júl. 13. 10:49
12/16 anonim válasza:
Személyes tapasztalat érdekel? Én február 20-23. között voltam. Mert akkor értem rá. Tetszett, mert végre eljutottam Prágába. Ennyi. Semmi extra, ami miatt ilyen kérdést fel kellene tenni. Ráadásul ha nem érdemes ránk pazarolni a drága idődet, akkor nem tudom, minek írogatsz folyton vissza.
13/16 A kérdező kommentje:
Te miért írogatsz ennyit ha közben nem a kérdésre válaszolsz? Az utolsó hozzászólásod első mondatát a személyes tapasztalatodról megírhattad volna rögtön a legelején, és megkíméltél volna mindkettőnket az írogatásoktól, meg másokat a felesleges olvasgatástól, olyanokat akiket szintén érdekelne a kérdés.
2017. júl. 13. 12:15
14/16 anonim válasza:
"Erről ennyit, kár rátok fecsérelni az időt..."
Ezt nem írtam. Úgyhogy én nyugodtan írogathatok, attól még nem leszek álszent. Te igen.
Igaz, a személyes tapasztalatot megírhattam volna korábban. De nem azt kérdezted.
15/16 anonim válasza:
egyre inkább beigazolódik a kérdezőről alkotott órai telefonnyomkodási sejtésem.
16/16 A kérdező kommentje:
Egy újabb nem ide tartozó komment... Inkább ti vagytok aki órán unatkozik, és nincs jobb dolga mint okoskodni és kiforgatni a dolgokat... szerintem ez inkább rólatok tanuskodik!
2017. júl. 13. 13:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!