Erdélyi utazáshoz melyik a jobb valuta?
Figyelt kérdés
Mit érdemes vinni, HUF, RON, vagy EUR? Készpénzt érdemes vinni, vagy lehet sok helyen bankkártyát (Visa, Mastercard) használni? Esetleg automatából kivenni RON-t?2017. jún. 29. 22:05
11/11 anonim válasza:
Én inkább a készpénzes részre válaszoltam, mivel az volt a fő kérdés, hogy milyen valutát vigyél. Ha kártyával szeretnél fizetni, akkor fizess azzal (mindenhol úgysem lehet), de vannak hátrányai is, amit már említettek. Valamint eddig nem is írtad, hogy mennyi pénzről van szó..
Felőlem vigyél akkor háromféle valutát. Nem tudom az ilyenek minek írnak ki kérdést ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!