Kezdőoldal » Utazás » Európa » Napospart vagy Homokospart?...

Napospart vagy Homokospart? Vélemények Bulgáriáról?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Augusztusban szeretnénk Bulgáriába menni nyaralni és nem tudom, hogy hova. Inkább lazulós, nyugisabb helyre szeretnénk menni, ahol látnivaló is akad a tengerparton kívul. Nessebárra gondoltam. Vélemények?

Koszi elore is :)

2017. jún. 18. 12:35
1 2
 11/11 anonim válasza:

Mondjuk azért sokat elárul az “ukrán menekült 50 milliós kocsival” megállapítás.

Valóban. Például azt, hogy ezek a szegény menekültek a gazdag bolgár állam nyakán élnek itt. Ingyen laknak a hotelekben és még anyahilag is támogatják őket. Ezt nem én mondom, hsnem a nolgár taxis , akinek sokkal cifrább véleménye van róluk.

Leszarná az ember, ha tudnának viselkedni, de nem tudnak. Undorító legalja állatok, "pontosan olyan szar emberek, mint az oroszok."

2023. júl. 17. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!