Szlovakia sokkal fejlettebb mint Magyarorszag?
Figyelt kérdés
Gyűlölködők és politikai "szakértők" kíméljenek. A kérdésemre személyes tapasztalatok alapján szerzett válaszokra vagyok kiváncsi, arra amit a saját szemetekkel láttatok.2017. jún. 15. 18:44
1/10 anonim válasza:
Magyarfosországtól minden ország fejlett...
2/10 anonim válasza:
Magyarorszzág az utólsó időkig nagyon sok tekintetben fejlettebb volt, de mivel a mai napig a kifosztása folyik, vannak területek, ahol már megelőztek minket.
3/10 anonim válasza:
ennél a szarkupacnál minden ország fejeltebb, még Afrikában is
4/10 A kérdező kommentje:
Első: örülök ha már sikerült beutazod a Föld összes országát, különben gondolom nem írnál ilyen faszsagokat.
Másodiknak: tanulj meg írni, utána kritizálj.
2017. jún. 15. 19:25
5/10 anonim válasza:
A főváros például.
Egyébként tényleg változó.
6/10 anonim válasza:
Nem kell politikai szakértősködni hogy megállapítsad, hogy a fizetések sokkal magasabbak, ez tény,
Amúgy amit a saját szemeddel látsz amikor átmész Szlovákiába, az tényleg nem valami hú de nagy fejlettség. Egy átlagos magyar város sokkal jobban néz ki mint egy átlagos szlovák város szerintem.
8/10 A kérdező kommentje:
infrastrukturálisan.
2017. jún. 16. 01:05
9/10 anonim válasza:
Kérdező, te az okoskodás helyett tanulj meg értőn olvasni, a végén kiderülne, hogy a #2 mennyire értelmesen fogalmazott. Lehetne persze bővebben, de itt ne várj kimerítő tanulmányokat.
Nem "sokkal" fejlettebb, de sok vonatkozásban fejlettebb, és ezek száma nő.
10/10 A kérdező kommentje:
Elírtam, bocs... Harmadiknak szántam azt hogy "tanulj meg írni".
2017. jún. 16. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!