Kezdőoldal » Utazás » Európa » Pripjátyba engedélyt kell...

Pripjátyba engedélyt kell szerezni a belépéshez? Hogy lehet megszerezni?

Figyelt kérdés
(Ha valaki nem tudná akkor Csernobil mellet nem sokkal.)Mert szeretnék eljutni oda,és hallottam hogy engedély kell.Láttam videókat és nagyon megtetszett ez a város,igez hogy lakatlan,de van benne valami.
2010. máj. 18. 20:42
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

jaj igen és ha hülye megjegyzésektől tartózkodjunk!

Köszönöm.

2010. máj. 18. 20:44
 2/12 anonim ***** válasza:
40%
Nem fognak beengedni. Nem turistáknak van.
2010. máj. 18. 20:48
 3/12 anonim válasza:
Rengeteg "kísértetváros" van, ami hasonlóan különleges, illetve hátborzongató. Szerintem keress valami kevésbé sugárzót.
2010. máj. 18. 20:55
 4/12 A kérdező kommentje:

20:55 Csernobil lakatlan? :P:D

Nem,nem de hogy :D

Tudsz párat?

2010. máj. 18. 21:02
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Csernobil NEM lakatlan.
2010. máj. 18. 21:12
 6/12 anonim válasza:
100%

Jó, nem lakatlan, csak a legelvetemültebbek laknak ott...

Itt van egy tök jó leírás kísértetvárosokról (ne azt nézd, hogy a Borsáról van):

[link]

Amúgy teljesen megértelek, engem is vonzanak ezek a helyek. Van bennük valami megfoghatatlan...

2010. máj. 18. 21:12
 7/12 anonim válasza:

A csernobili szarkofág (zóna) külön engedélyköteles!

Pripjatyba mar nem kell külön engedély, de csak kísérővel, felügyelet alatt (csoporttal) lehet bemenni, és csak egy rövid időre!

2010. máj. 18. 21:16
 8/12 anonim ***** válasza:
Most olvasgatok egy ideje, mióta a kérdést és a válaszokat megtaláltam és úgy látom a netes infók alapján, hogy Csernobil soha nem is lett evakuálva, csak Pripjaty. Sőt, a pripjatyiak még egy ideig Csernobilban is laktak, amíg az új város. Szlavutics el nem készült.
2010. máj. 18. 21:49
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
21:12-es: ez a link rohadt jó, valamiért tényleg borzalmasan vonzók ezek a szellemvárosok, most bennem is feltámadt a vágy h elmenjek valamelyikbe :D az utolsó a legbizarrabb azokkal a futurisztikus épületekkel.
2010. máj. 18. 22:19
 10/12 anonim ***** válasza:
szerveznek oda túrát.
2010. máj. 18. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!