Pripjátyba engedélyt kell szerezni a belépéshez? Hogy lehet megszerezni?
Figyelt kérdés
(Ha valaki nem tudná akkor Csernobil mellet nem sokkal.)Mert szeretnék eljutni oda,és hallottam hogy engedély kell.Láttam videókat és nagyon megtetszett ez a város,igez hogy lakatlan,de van benne valami.2010. máj. 18. 20:42
1/12 A kérdező kommentje:
jaj igen és ha hülye megjegyzésektől tartózkodjunk!
Köszönöm.
2010. máj. 18. 20:44
2/12 anonim válasza:
Nem fognak beengedni. Nem turistáknak van.
3/12 anonim válasza:
Rengeteg "kísértetváros" van, ami hasonlóan különleges, illetve hátborzongató. Szerintem keress valami kevésbé sugárzót.
4/12 A kérdező kommentje:
20:55 Csernobil lakatlan? :P:D
Nem,nem de hogy :D
Tudsz párat?
2010. máj. 18. 21:02
6/12 anonim válasza:
Jó, nem lakatlan, csak a legelvetemültebbek laknak ott...
Itt van egy tök jó leírás kísértetvárosokról (ne azt nézd, hogy a Borsáról van):
Amúgy teljesen megértelek, engem is vonzanak ezek a helyek. Van bennük valami megfoghatatlan...
7/12 anonim válasza:
A csernobili szarkofág (zóna) külön engedélyköteles!
Pripjatyba mar nem kell külön engedély, de csak kísérővel, felügyelet alatt (csoporttal) lehet bemenni, és csak egy rövid időre!
8/12 anonim válasza:
Most olvasgatok egy ideje, mióta a kérdést és a válaszokat megtaláltam és úgy látom a netes infók alapján, hogy Csernobil soha nem is lett evakuálva, csak Pripjaty. Sőt, a pripjatyiak még egy ideig Csernobilban is laktak, amíg az új város. Szlavutics el nem készült.
9/12 anonim válasza:
21:12-es: ez a link rohadt jó, valamiért tényleg borzalmasan vonzók ezek a szellemvárosok, most bennem is feltámadt a vágy h elmenjek valamelyikbe :D az utolsó a legbizarrabb azokkal a futurisztikus épületekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!